کد خبر: ۱۴۴۹۴
حکیم مهر - علی بهزاد، مدیرروابط عمومی انجمن متخصصین علوم وصنایع غذایی ایران با ارسال اطلاعیه ای جزییات آیین های تدارک دیده شده برای این بزرگ مرد علم تغذیه در ایران را اعلام کرد. متن این اطلاعیه به شرح ذیل است.

تنها «او» ماندگار است

مرغ باغ ملکوتم . . .


چهره فاخر و نام آور عرصه دانش ایران زمین، جناب آقای پروفسور «حبیب الله هدایت» بنیانگذار علم تغذیه و موسس انستیتو تحقیقات و علوم تغذیه ایران، به دیدار حضرت دوست رفت.

همیشه زنده یاد، پروفسور هدایت پس از 70 سال خدمات ارزشمند و تلاش علمی در سن 96 سالگی به عالم ملکوت پرواز کرد. ایشان که دارای روحیه ای پر نشاط و جستجوگر بود، همواره تا واپسین روز های زندگی آگاهی بخش و با برکتش برای اعتلای علم و دانش به ویژه علوم و صنایع غذایی از تلاش باز نماند.

چهره متین، رفتار با قار و کلام مودب و شیرین این استاد فرهیخته، همواره در ذهن تمامی خانواده بزرگ علم و صنعت غذا به نیکی نقشی ماندگار دارد.

شادروان هدایت همواره بر ضرورت توجه به جوانان و هدایت و همدلی آنان تاکید ویژه می فرمود و خود نیز در هر مجلسی با خوشرویی تمام جوانان را می پذیرفت و کلامی را می گفت که دلچسب بود.

اما نام دکتر هدایت عزیز همواره با یک نام دیگر پیوندی به یاد ماندنی دارد، دکتر «شهاب واعظ زاده»  که پیشینه دوستی آنان به شش دهه می رسد. همگان می دانند که پروفسور هدایت به دکتر واعظ زاده لقب «لاوازیه ایران» را داد، عنوانی که بجا و شایسته هم هست. دکتر واعظ زاده در سوگ این فراق جانسوز با بغضی فرو خورده می گوید: حدود شصت سال با هم بودیم و اکنون احساس می کنم نیمه زندگیم را از دست داده ام.

تاریخچه صنعت غذای کشورمان، همواره از این دو چهره نامدار به بزرگ منشی و اعتبار علم و صنعت یاد می کند. برای پروفسور هدایت گرامی و مهربان که خود یک دنیا معرفت است، باید بیشتر نوشت که فرصتی بیشتر و بهتر را می طلبد.

1 - پیکر شریف آن عزیز گرامی ساعت 9 صبح روز جمعه 19/7/92 از انستیتو تغذیه در خیابان فرحزادی شهرک قدس (شهرک غرب) به سمت آرامشگاه بهشت زهرا (س) بدرقه می شود.

2- آیین گرامیداشت یاد آن بزرگوار از ساعت 14 تا 15/30 روز شنبه 20 مهرماه در مسجد جامع شهرک قدس (شهرک غرب) برپا خواهد بود.

حضور دلجویانه مسئولان، کارآفرینان، مدیران، کارشناسان، دانشجویان و تمامی عزیزان علوم و صنعت غذا در این آیین ها، سبب دلشادی سوگواران است که پشاپیش قدردانی می شود.

زنده یاد دکتر هدایت متولد شهرستان شهرضا (اصفهان) بود و در رشته های دکترای پزشکی در شاخه تخصص زنان و بهداشت عمومی و صنعتی از فرانسه و علوم تغذیه از انگلستان تحصیل کرد.

او پس از بازگشت به ایران انستیتو علوم تغذیه، انجمن دیابت ایران، انستیتو بهداشت کار را تاسیس کرد.

پروفسور هدایت در طول عمر پربار خود، به تالیف 6 عنوان کتاب و بیش از 30 جزوه دانشگاهی و ارائه ده ها گزارش و مقاله تحقیقاتی در زمینه صنعت غذا همت گمارد.

جشنواره صنایع غذایی "دکتر هدایت" نیز به افتخار ایشان و هرساله توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود. جشنواره ای که ابتکار عمل آن توسط دکتر حسینی صورت گرفت و نقش حایزاهمیتی در دلگرمی این استاد برجسته تغذیه وشاگردان او داشته است.

 

خبر مرتبط :

 
نظر شما
ادامه