سید محمد موسوی امروز - چهارشنبه - در نشست خبری خود اظهار کرد: روزانه حدود 14 تن گوشت قرمز در استان مصرف میشود که با بررسی 10 هزار واحد دامپروری در پایتخت متوجه شدیم حدود 64 درَصد این واحدها با ظرفیت 40 تا 70 درصد تولیدشان فعال هستند، 34 درصد واحدها غیر فعال و مابقی در حالت نیمه فعال قرار دارند.
وی افزود: در این راستا طرح خود اتکایی گوشت قرمز در استان کلید خورد که بر این اساس اتحادیههای تولیدی موظف شدند تا پایان برنامه پنجم توسعه تولید روزانه گوشت قرمز در استان را از 200 تن به 400 تن افزایش دهند اما علیرغم تولید حدود 40 هزار رأس گوساله پروار شده آماده کشتار اتحادیههای توزیعی برخلاف تعهد خود محصول دامداران را از آنها نخریدند که باید راهکاری بیندیشند که هر چه سریعتر تولید روی دست دامداران نماند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ادامه داد: اتحادیههای تولیدی به وعده خود عمل کردند و نشان دادند که علیرغم تولید بیش از 900 هزار تن گوشت قرمز در سال میتوانند به راحتی آن را به مرز یک میلیون تن که نیاز تهران است برسانند اما باید از اتحادیهی توزیعی پرسید چرا به وعده خود عمل نمیکنند.
برخورد با تولید کنندگان سبزی و صیفی آلوده
موسوی تاکید کرد: در طرح ساماندهی تامین آب سالم برای کشت سبزی و صیفی در استان مسلما با تولید کنندگان سبزی و صیفی آلوده که میتوانند از آب سالم استفاده کنند اما با فاضلاب محصولشان را تولید میکنند برخورد قانونی میشود.
وی ادامه داد: گر چه با متخلفان در این طرح برخورد میشود اما علیرغم این که تا پایان سال 88 حدود 745 هکتار از اراضی زیر کشت سبزی و صیفی به تولید محصول آلوده میپرداختند اما در حال حاضر این میزان به 214 هکتار که کمتر از یک درصد سبزی و صیفی پایتخت بوده، رسیده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تصریح کرد: در راستای طرح تولید سبزی و صیفی آلوده از 16 آذر ماه امسال ابلاغ شد درصدد هستیم تا هر چه سریعتر سبزی و صیفیهایی که با آب ناسالم تولید میشوند جمعآوری و با دریافت حکم از دستگاه قضایی معدوم شود. البته حدود 9 حکم ازدستگاه قضایی برای قلع و قمع بندهای انحرافی از نهرهای فاضلاب در منطقه سرخهحصار، فیروزآباد و بهشتی دریافت شده تا ضمن مسدود کردن راههای انحرافی امکان استفاده از فاضلاب برای کشاورزان متخلف وجود نداشته باشد.