کد خبر: ۱۶۴۷۲

اولین شماره مجله Journal of Food Quality and Hazards Control” مجله کیفیت و کنترل مخاطرات مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد به سردبیری دکتر بهادر حاجی محمدی  وبه زبان انگلیسی انتشار یافت.

عناوین مقالات به شرح ذیل می باشند:

 

Molecular approaches for detection and identification of foodborne pathogens

Effect of production and storage of probiotic yogurt on aflatoxin M1 residue

 

Prevalence and species identification of Sarcocystis in raw hamburgers distributed in Yazd, Iran using PCR-RFLP

Evaluation of microbial and physico-chemical quality of bottled water produced in Hamadan province of Iran

Occurrence of Zearalenone in raw animal origin food produced in North-West of Iran

Determination of phytic acid content in different types of bread and dough consumed in Yazd, Iran

First molecular identification of Sarcocystis hirsuta in Iranian beef: A case report

 

Letter to the editor

 

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنند.

نظر شما
ادامه