کد خبر: ۱۶۵۷۶

 


مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت:

نشان ایمنی سلامت، بهترین شاخص شناسایی مواد غذایی برتر، برای مصرف کنندگان است

اعطاء نشان ایمنی و سلامت، بهترین شاخص برای تشخیص مواد غذایی برتر برای مصرف کنندگان است که از سوی سازمان غذا و دارو اهدا می شود.

به گزارش خبرنگار وب دا؛ دکتر هدایت حسینی، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی در همایش اعطاء نشان ایمنی و سلامت ضمن بیان این مطلب گفت: مهمترین مصوبه شورای عالی سلامت، اعطاء نشان ایمنی و سلامت به دارندگان محصولات برتر غذایی و آشامیدنی است.

وی با بیان این که این نشان به شکل سیب بوده و در وسط آن تیک سلامت مشخص است، گفت: این نشان از سوی سازمان غذا و دارو به تولیدکنندگان اهدا می شود و شاخص خوبی برای مصرف کنندگان است.

دکتر حسینی با اشاره به معیارهای اعطاء نشان ایمنی و سلامت توضیح داد: عدم استفاده از افزودنی های شیمیایی، به حداقل رساندن قند و چربی و ترکیبات مخاطره آمیز از قبیل اسیدهای چرب و ترانس، بهبود ارزش تغذیه ای فرآورده ها، استفاده از افزودنی های ارگانیک و طبیعی، تولید بهداشتی و صنعتی فرآورده های سنتی و کاهش سموم قارچی، آنتی بیوتیک ها، هورمون ها و سموم از جمله این معیارها هستند.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون 78 فرآورده، این نشان را از سوی سازمان غذا و دارو کسب کرده اند و فرآورده های لبنی، ماکارونی، نوشیدنی های سالم، زعفران، روغن زیتون از جمله این 78 فراورده هستند.

دکتر حسینی در پایان گفت: دانشگاه های علوم پزشکی فارس، ایران و خراسان رضوی نیز به ترتیب مقام اول تا سوم نظارت بر کیفیت و ایمنی محصولات غذایی را کسب کرده اند./


مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت:

نشان ایمنی سلامت، بهترین شاخص شناسایی مواد غذایی برتر، برای مصرف کنندگان است

اعطاء نشان ایمنی و سلامت، بهترین شاخص برای تشخیص مواد غذایی برتر برای مصرف کنندگان است که از سوی سازمان غذا و دارو اهدا می شود.

به گزارش خبرنگار وب دا؛ دکتر هدایت حسینی، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی در همایش اعطاء نشان ایمنی و سلامت ضمن بیان این مطلب گفت: مهمترین مصوبه شورای عالی سلامت، اعطاء نشان ایمنی و سلامت به دارندگان محصولات برتر غذایی و آشامیدنی است.

وی با بیان این که این نشان به شکل سیب بوده و در وسط آن تیک سلامت مشخص است، گفت: این نشان از سوی سازمان غذا و دارو به تولیدکنندگان اهدا می شود و شاخص خوبی برای مصرف کنندگان است.

دکتر حسینی با اشاره به معیارهای اعطاء نشان ایمنی و سلامت توضیح داد: عدم استفاده از افزودنی های شیمیایی، به حداقل رساندن قند و چربی و ترکیبات مخاطره آمیز از قبیل اسیدهای چرب و ترانس، بهبود ارزش تغذیه ای فرآورده ها، استفاده از افزودنی های ارگانیک و طبیعی، تولید بهداشتی و صنعتی فرآورده های سنتی و کاهش سموم قارچی، آنتی بیوتیک ها، هورمون ها و سموم از جمله این معیارها هستند.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون 78 فرآورده، این نشان را از سوی سازمان غذا و دارو کسب کرده اند و فرآورده های لبنی، ماکارونی، نوشیدنی های سالم، زعفران، روغن زیتون از جمله این 78 فراورده هستند.

دکتر حسینی در پایان گفت: دانشگاه های علوم پزشکی فارس، ایران و خراسان رضوی نیز به ترتیب مقام اول تا سوم نظارت بر کیفیت و ایمنی محصولات غذایی را کسب کرده اند./


مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت:

نشان ایمنی سلامت، بهترین شاخص شناسایی مواد غذایی برتر، برای مصرف کنندگان است

اعطاء نشان ایمنی و سلامت، بهترین شاخص برای تشخیص مواد غذایی برتر برای مصرف کنندگان است که از سوی سازمان غذا و دارو اهدا می شود.

به گزارش خبرنگار وب دا؛ دکتر هدایت حسینی، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی در همایش اعطاء نشان ایمنی و سلامت ضمن بیان این مطلب گفت: مهمترین مصوبه شورای عالی سلامت، اعطاء نشان ایمنی و سلامت به دارندگان محصولات برتر غذایی و آشامیدنی است.

وی با بیان این که این نشان به شکل سیب بوده و در وسط آن تیک سلامت مشخص است، گفت: این نشان از سوی سازمان غذا و دارو به تولیدکنندگان اهدا می شود و شاخص خوبی برای مصرف کنندگان است.

دکتر حسینی با اشاره به معیارهای اعطاء نشان ایمنی و سلامت توضیح داد: عدم استفاده از افزودنی های شیمیایی، به حداقل رساندن قند و چربی و ترکیبات مخاطره آمیز از قبیل اسیدهای چرب و ترانس، بهبود ارزش تغذیه ای فرآورده ها، استفاده از افزودنی های ارگانیک و طبیعی، تولید بهداشتی و صنعتی فرآورده های سنتی و کاهش سموم قارچی، آنتی بیوتیک ها، هورمون ها و سموم از جمله این معیارها هستند.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون 78 فرآورده، این نشان را از سوی سازمان غذا و دارو کسب کرده اند و فرآورده های لبنی، ماکارونی، نوشیدنی های سالم، زعفران، روغن زیتون از جمله این 78 فراورده هستند.

دکتر حسینی در پایان گفت: دانشگاه های علوم پزشکی فارس، ایران و خراسان رضوی نیز به ترتیب مقام اول تا سوم نظارت بر کیفیت و ایمنی محصولات غذایی را کسب کرده اند./

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

اعطاء نشان ایمنی و سلامت، بهترین شاخص برای تشخیص مواد غذایی برتر برای مصرف کنندگان است که از سوی سازمان غذا و دارو اهدا می شود.

به گزارش خبرنگار وب دا؛ دکتر هدایت حسینی، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی در همایش اعطاء نشان ایمنی و سلامت ضمن بیان این مطلب گفت: مهمترین مصوبه شورای عالی سلامت، اعطاء نشان ایمنی و سلامت به دارندگان محصولات برتر غذایی و آشامیدنی است.

وی با بیان این که این نشان به شکل سیب بوده و در وسط آن تیک سلامت مشخص است، گفت: این نشان از سوی سازمان غذا و دارو به تولیدکنندگان اهدا می شود و شاخص خوبی برای مصرف کنندگان است.

دکتر حسینی با اشاره به معیارهای اعطاء نشان ایمنی و سلامت توضیح داد: عدم استفاده از افزودنی های شیمیایی، به حداقل رساندن قند و چربی و ترکیبات مخاطره آمیز از قبیل اسیدهای چرب و ترانس، بهبود ارزش تغذیه ای فرآورده ها، استفاده از افزودنی های ارگانیک و طبیعی، تولید بهداشتی و صنعتی فرآورده های سنتی و کاهش سموم قارچی، آنتی بیوتیک ها، هورمون ها و سموم از جمله این معیارها هستند.

وی خاطرنشان کرد:تاکنون 78فرآورده، این نشان را از سوی سازمان غذا و دارو کسب کرده اند و فرآورده های لبنی، ماکارونی، نوشیدنی های سالم، زعفران، روغن زیتون از جمله این 78 فراورده هستند.

دکتر حسینی در پایان گفت:دانشگاه های علوم پزشکی فارس، ایران و خراسان رضوی نیز به ترتیب مقام اول تا سوم نظارت بر کیفیت و ایمنی محصولات غذایی را کسب کرده اند.

 

 

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت:

نشان ایمنی سلامت، بهترین شاخص شناسایی مواد غذایی برتر، برای مصرف کنندگان است

اعطاء نشان ایمنی و سلامت، بهترین شاخص برای تشخیص مواد غذایی برتر برای مصرف کنندگان است که از سوی سازمان غذا و دارو اهدا می شود.

به گزارش خبرنگار وب دا؛ دکتر هدایت حسینی، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی در همایش اعطاء نشان ایمنی و سلامت ضمن بیان این مطلب گفت: مهمترین مصوبه شورای عالی سلامت، اعطاء نشان ایمنی و سلامت به دارندگان محصولات برتر غذایی و آشامیدنی است.

وی با بیان این که این نشان به شکل سیب بوده و در وسط آن تیک سلامت مشخص است، گفت: این نشان از سوی سازمان غذا و دارو به تولیدکنندگان اهدا می شود و شاخص خوبی برای مصرف کنندگان است.

دکتر حسینی با اشاره به معیارهای اعطاء نشان ایمنی و سلامت توضیح داد: عدم استفاده از افزودنی های شیمیایی، به حداقل رساندن قند و چربی و ترکیبات مخاطره آمیز از قبیل اسیدهای چرب و ترانس، بهبود ارزش تغذیه ای فرآورده ها، استفاده از افزودنی های ارگانیک و طبیعی، تولید بهداشتی و صنعتی فرآورده های سنتی و کاهش سموم قارچی، آنتی بیوتیک ها، هورمون ها و سموم از جمله این معیارها هستند.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون 78 فرآورده، این نشان را از سوی سازمان غذا و دارو کسب کرده اند و فرآورده های لبنی، ماکارونی، نوشیدنی های سالم، زعفران، روغن زیتون از جمله این 78 فراورده هستند.

دکتر حسینی در پایان گفت: دانشگاه های علوم پزشکی فارس، ایران و خراسان رضوی نیز به ترتیب مقام اول تا سوم نظارت بر کیفیت و ایمنی محصولات غذایی را کسب کرده اند./

نظر شما
ادامه