کد خبر: ۱۷۳۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

یک متخصص بهداشت و بیماری‌های آبزیان در خراسان شمالی گفت: پرورش دهندگان از تولید ماهی پرواری در مزارع حد واسط خودداری کنند.

دکتر حسین یاوری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خراسان شمالی، افزود: پرورش ماهی پرواری در مزارع حد واسط موجب کاهش 30 درصدی تولید می‌شود.

وی ادامه داد: در صورت عدم پرورش ماهی‌های پرواری در مزارع حد واسط میزان بروز بیماری‌ها نیز تا 20 درصد کاهش خواهد یافت.

یاوری با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی این توانایی را دارد تا بیماری‌های آبزیان را حتی در حد مولکولی و تا 24ساعت تشخیص دهد تاکید کرد: اما این امر همکاری آبزی پرور را نیز طلب می کند.

وی اظهار کرد: اگر شیوه جدید مدیریت بهداشتی در مزارع به درستی انجام شود، نه تنها افزایش محصول تا 50 درصد خواهد رسید، بلکه در جهت تولید محصول ارگانیک نیز راه هموارتر خواهد شد.

یاوری توصیه کرد: بهتر است تولید ماهی در مزارع حد واسط تا وزن 50 گرم باشد و وزن آنها بیش از آن افزایش پیدا نکند.

وی با ذکر اینکه 66 آبزی پرور در این استان فعالیت می‌کنند خاطرنشان کرد: بیش از 60 درصد از این افراد از اطلاعات کافی مدیریت بهداشتی مطلع نیستند.

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سعید
|
-
|
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۵
0
0
لطفا دلایل علمی خود را با ذکر منبع برای اینجانب در همین قسمت درج کنید تا اطلاعات ما به روز شود. با تشکر
نظر شما
ادامه