دکتر محسن بهرامی امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سمنان اظهار کرد: در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان اداره کل دامپزشکی استان سمنان به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان با برنامهریزی و با همکاری سایر دستگاههای اجرایی، این طرح با تشکیل اکیپهای ثابت و سیار اجرا شده است.
وی اضافه کرد: در این راستا از تعداد یکهزار و 58 واحد تهیه و توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی شامل کشتارگاههای دام و طیور، مراکز بستهبندی و رستورانهای داخل شهری و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان سمنان بازدید به عمل آمد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان سمنان با بیان وظایف اداره کل دامپزشکی استان سمنان در خصوص نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، آن را برای مصرف کنندگان بسیار پراهمیت و تعداد موارد بازدید را در اجرای این طرح یکهزار و 462 مورد اعلام کرد.
دکتربهرامی گفت: در اجرای این طرح توسط بازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، میزان 25 هزار و 477 کیلوگرم فرآوردههای خام دامی توقیف و پس از نمونه برداری و آزمایش میزان 17 هزار و 768 کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف تشخیص داده شد و از چرخه مصرف خارج شده است.
وی بیان کرد: میانگین تعداد اکیپهای بازرسی در هر روز در طول اجرای طرح 18 اکیپ و جمعا به میزان هزار و 529 نفرساعت کار انجام شده است.