کد خبر: ۱۸۵۹۸
نیره پیروزبخت، رییس سازمان ملی استاندارد ایران امروز - سه‌شنبه - در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره اظهارات اخیر رییس سازمان دامپزشکی درخصوص بلامانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی تحت نظارت دامپزشکی اظهار کرد:‌ در حال حاضر سازمان استاندارد و وزارت بهداشت بر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده‌های گوشتی تاکید دارند و امیدوارم به زودی سازمان دامپزشکی نیز به صف ما ملحق شود.

وی اضافه کرد: خمیر مرغ در برخی کشورها تولید می شود اما مورد استفاده آن برای خوراک دام و حیوانات است و برای تولید فرآورده‌های گوشتی مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

رییس سازمان ملی استاندارد تاکید کرد: بار دیگر تصریح می کنیم که استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ممنوع است.
 
خبر مرتبط:
 

 
برچسب ها: خمیر مرغ
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه