کد خبر: ۱۸۹۲۷

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: طی 7 ماهه نخست امسال بیش از 2 هزار و 300 تن پا و پنجه مرغ از استان اصفهان به خارج از کشور صادر شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، دکتر شهرام موحدی با اشاره به اینکه استان اصفهان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصول پا و پنجه مرغ در سطح کشور است، اظهار داشت: در 7 ماه نخست امسال هزار و 130 تن پای مرغ و هزار و 215 تن پنجه مرغ به کشورهای ویتنام، چین و هنگ کنگ و ... صادر شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است.

وی افزود: صادرات این محصول از استان اصفهان بیش از 2 میلیون دلار برای استان ارز آوری داشته است.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اشتغال زایی برای 132 نفر، بیان داشت: در سال گذشته نیز حدود هزار و 900 تن پا و پنجه مرغ از استان به خارج از کشور صادر شده است.

موحدی به کشتار سالانه بیش از 60 میلیون قطعه مرغ در استان اصفهان اشاره و تصریح کرد: پنجه و پای مرغ در تامین کلسیم بدن، تقویت حافظه، درمان بیماری‌های مفصلی در خانم‌ها و آقایان و پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان موثر است.

 

 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه