کد خبر: ۱۹۳۴۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سوپ پای مرغ جایگزینی مناسب برای قرص‌های غضروف ساز است.

نسرین علیزاده ادامه داد: پای مرغ حاوی انواع ویتامین‌ها نظیر ویتامین D,A، منیزیم، کلیسیم، فسفر و دیگر مواد مغذی است که در پیشگیری و ترمیم آسیب‌های مفاصل و غضروف‌ها نقش بسیار موثری دارد.

وی افزود: پای مرغ بهترین جایگزین برای قرص‌های غضروف ساز است و به رشد و نمو کودکان و نوجوانان کمک شایانی می‌کند.

وی تصریح کرد: با مصرف پای مرغ می‌توان از بسیاری از بیماری‌های استخوانی پیشگیری و بسیاری از آنها را درمان کرد و مصرف سوپ پای مرغ، کمر درد و دردهای استخوانی را کاهش می دهد.

وی اظهارکرد: مصرف پای مرغ علاوه بر تاثیر بر استخوان بر گوارش و حافظه تاثیر بسزایی دارد و با استرس مقابله می کند.

 

 

برچسب ها: سوپ پای مرغ،
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۲
0
0
پای مرغ کلردار یا بی کلر؟؟
متاسفانه در کارگاههای فرآوری پای مرغ جهت ماندگاری بیشتر از کلر استفاده می شود
نظر شما
ادامه