کد خبر: ۱۹۳۷۲

دکتر عبدالرضا مرادی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: طرح هویت‌دار کردن گوشت قرمز از چهار سال پیش تاکنون در استان اصفهان به اجرا درآمده است.

وی افزود: در این طرح به لاشه‌های دام سبک و سنگین لیبل الصاق می‌شود که نشان‌دهنده نام کشتارگاه، نوع دام، تاریخ ذبح، تاریخ انقضا،‌ آدرس و تلفن است.

مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان با بیان اینکه زدن مهر بازرسی بر روی لاشه دام هویت دام را مشخص می‌کند، ادامه داد: این لیبل‌ها نمی‌تواند جایگزین مهر شود.

دکترمرادی گفت: مهر صحت لاشه دام جایگزینی ندارد و لیبل‌های زرد و سفید نقش تکمیل‌کننده هویت گوشت را خواهند داشت.

وی اضافه کرد:‌ زدن مهر بازرسی روی لاشه‌های دام یک روز هم قطع نشده و به هیچ وجه قطع نخواهد شد.

 

نظر شما
ادامه