به گزارش خبرنگار آنا، مدیر مسئول این مجله گفت: این نشریه قبلاً با نام پژوهشهای نوین دامپزشکی چاپ میشد و بر اساس آئین نامه وقت وزارت علوم مبنی بر تخصصی شدن مجلات به میکروبشناسی مواد غذایی تغییر نام داد.
دکتر مهدی رئیسی افزود: اکنون 10 نفر از استادان دانشگاههای مختلف عضو هیأت تحریریه مجله هستند که 5 نفر دارای رتبه استادی شامل دکتر گیتی کریم، دکتر ناهید رحیمی فرد، دکتر مهرداد قوامی، دکتر شهرام شکرفروش و دکتر محمد رضا محزونیه و 5 نفر دارای رتبه دانشیاری شامل دکتر مهدی رئیسی، دکتر ابراهیم رحیمی، دکتر امیرشاکریان، دکتر افشین جوادی و دکتر مجتبی بنیادیان هستند.
مجله میکروبشناسی مواد غذایی اکنون در پایگاههای اطلاعاتی داخلی و بینالمللی از جمله SID، Magiran، Index Copernicus و DRJI نمایه میشود و مراحل نمایهسازی آن در سایر پایگاههای معتبر بینالمللی در حال انجام است.