کد خبر: ۲۰۰۲۵

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، نخستین کارگروه روش‌های آزمون و تشخیص آزمایشگاهی مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک با دعوت دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور صبح امروز در آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشأ دامی اداره‌ کل دامپزشکی قزوین برگزار شد.

اعضای کارگروه روش‌های آزمون و تشخیص آزمایشگاهی مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک متشکل از رؤسا و کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور و آزمایشگاه‌های استان‌های خراسان رضوی، آذربایجان غربی و قزوین بوده که در محل آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی استان قزوین گرد هم آمده بودند.

در این کارگروه در خصوص به روزرسانی روش‌های آزمایشگاهی دستورالعمل مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک بحث و تبادل نظر شد.

از جمله موارد مطروحه در این کارگروه کفایت تست‌های مختلف و همچنین روند اعطای لیبل بدون مصرف آنتی بیوتیک در کشورهای مختلف بود، که مقرر شد در جلسه بعدی موارد با جزئیات کامل به منظور تصمیم‌گیری نهایی بیان و بر نقش تولید کننده و مسئول فنی ـ بهداشتی مرغداری به عنوان افرادی که باید تضمین کننده عدم مصرف آنتی بیوتیک باشند تأکید شد.

 

نظر شما
ادامه