کد خبر: ۲۰۰۳۷

این دوره که در تاریخ 7/11/93 و با حضور 30 نفر از بازرسین بهداشت محیط در سالن جلسات مرکز بهداشت جنوب تهران با هدف آشنایی نظارت و کنترل فرآورده های خام دامی برگزار گردید

 در این دوره رئیس اداره دامپزشکی شهر تهران شرح وظایف ادارات دامپزشکی و مرکز بهداشت را تبیین نمود.

دکتر سید علی بابایی ضمن اشاره به بند 20 آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 مواد خوردنی آشامیدنی و بهداشتی که نظارت و کنترل فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، توزیع و طبخ این فرآورده ها بر عهده سازمان دامپزشکی کشور و نظارت و کنترل بهداشتی این مراکز بر عهده وزارت بهداشت می باشد، همکاری های هرچه بیشتر ادارات متولی نظارت بر مراکز عرضه مواد خام دامی با رعایت حیطه وظیفه مندی نقطه عطفی برای بهبود شرایط بهداشتی این مراکز و مواد خام دامی و سطح سلامت جامعه دانست.

دکتر بابایی در این نشست به ارائه ویژگیهای سلامت و فساد مواد خام دامی (گوشت، مرغ و آبزیان ) بصورت مقایسه ای جهت اطلاع بازرسین مرکز بهداشت نموده و مقرر گردید بازرسین مرکز بهداشت در صورت مشاهده موارد تخلف در اسرع وقت موارد را به اداره دامپزشکی شهر تهران منعکس نمایند.

 

 

نظر شما
ادامه