کد خبر: ۲۱۵۸۱
تعداد نظرات: ۴ نظر
در جلسه سازمان دامپزشکی کشور و اعضای هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، این پروتکل با هدف «ساماندهی تولید بهداشتی مرغ» به امضاء رسید ...

حکیم مهر - معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: در جلسه سازمان دامپزشکی کشور و اعضای هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی پروتکل همکاری مشترک برای ساماندهی تولید بهداشتی مرغ به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر جمال الدین جاویدی در خصوص تنظیم و امضای پروتکل همکاری مشترک برای ساماندهی تولید مرغ اظهار داشت: دیدگاه سازمان دامپزشکی کشور در صنعت طیور، وجود استانداردهای لازم برای صادرات این محصول است که این صنعت بتواند با رعایت اصول لازم در بازارهای جهانی رقابتی مناسب و موثر داشته باشد.

معاونت بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور افزود: در تصمیم‌سازی‌هایی که می‌تواند این پروتکل را با شرایط مناسبی همراه سازد و به پیش ببرد، چهار حوزه آموزش، پژوهش، اجراء و بهره برداران و تشکلها هستند که اگر فعالیت این چهار حوزه هماهنگ نباشد کارها بصورت جزیره‌ای خواهد شد.

دکتر جاویدی ضمن امیدواری از اجرای کامل مفاد این پروتکل اشاره کرد: یکی از معضلات موجود حمل و نقل است و باید با حساسیت بیشتر در رفع معضلات ناوگان حمل و نقل جوجه یکروزه، مرغ زنده و نهاده‌های طیور اقدام شود.

معاونت بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی در خصوص دیگر موارد قابل بحث در این پروتکل اذعان داشت: همکاری متقابل در رفع نقایص کنترل و نظارت بر نحوه تخلیه و حمل کود، تدوین دستورالعمل تولید یکپارچه با محوریت توسعه صادرات و همچنین سن و وزن منطقی طیور کشتاری بایستی مورد توجه قرار گیرد.

دکتر جاویدی با اشاره به لزوم داشتن برنامه های آموزشی در این خصوص گفت: همکاری مشترک سازمان دامپزشکی کشور و اعضای هیئت مدیره اتحادیه در جهت برگزاری سمینارها، کلاسهای آموزشی، کارگاه‌های آموزشی و اعزام به تورهای آموزشی مشترک جهت بازدید از فارم‌های کشورهای دارای تجربه مفید در پرورش مرغ گوشتی می تواند گامی مفید در پیشبرد اهداف این پروتکل باشد.

معاونت بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی در پایان تاکید کرد: اتحادیه سراسری با برنامه‌ریزی مناسب و هماهنگی با کلیه اتحادیه‌های استانی به منظور بهره‌گیری از کارشناسان دامپزشکی در کارگروه، جهت عملیاتی نمودن مفاد تفاهم‌نامه و همچنین مشارکت اتحادیه‌های استانی و مرکز در نظارت و کنترل واحدهای گوشتی (تشکیل هسته نظارتی اتحادیه‌ها) را در دستور کار خود قرار دهد.

 

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۷
0
0
با. سلام از سازمان دامپزشکی خواهشمندم با استفاده از توانایی کلیه دامپزشکان بخش خصوصی و برگزاری دورههای تکمیلی برای دامپزشکان این امر را به بخش خصوصی واگذار کنند مطمئن باشید با این واگذاری هم کار بهتر به سر انجام میرسد و ابتر نمی ماند هم اشتغال زایی میگردد، البته تجربه نشان داده سازمان هیچ وقت نظر مثبت در خصوص واگذاری امور به بخش خصوصی ندارد
ناشناس
|
-
|
۰۱:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
0
0
با سلام
متاسفانه دامپزشکی تفاهم نامه های زیادی دارد که فقط به صورت یک طرفه و از طریق سازمان اجرا می شود و طرف مقابل هیچگونه تلاشی در راستای اجرای توافقات نمی نماید و این امر سبب کمرنگ شدن نظارت دامپزشکی در این خصوص می شود چرا که منوط کردن صدور مجوز بهداشتی برای مرغداران به اجازه اتحادیه فقط سبب افزایش جوجه ریزی های غیر مجاز و عدم مراجعه مرغدار به دامپزشکی و تعانی و سایر ارگانها می گزدد
دکتر دامپزشک
|
-
|
۰۶:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
0
0
هرکاری میخواند بکنن فقط برای ما شغل تامین کنند. ما نیاز به تامین مایحتاج و شغل مناسب داریم.
همكار
|
-
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۹
0
0
توليد مرغ بهداشتي !!! حضار در جلسه همه از دفتر طيورن!!! پس جايگاه اداره نظارت بر بهداشت كه متولي آن است كجاست؟ نه مديركلش و حتي كارشناسي از ان دفتر حضور ندارد!!!پس معلوم شده بيشتر جنبه تفاهم اقتصادي خواهد داشت كه مرغدار منفعت ببرد نه مصرف كننده
نظر شما
ادامه