کد خبر: ۲۲۴۹۲
تعداد نظرات: ۷ نظر
با توجه به جنجال رسانه‌ای که طی ماه‌های اخیر در موافقت و مخالفت با استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی مطرح شده است، مطالعه این مقاله به کلیه همکاران دامپزشک توصیه می‌شود ...
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۵
0
0
همکاران ارجمند حکیم مهر
با سلام، از لطف شما در بارگذاری مقاله ی اینجانب سپاسگزارم. امیدوارم برای همکاران به ویژه شاغلان در صنعت گوشت و فراورده های گوشتی مفید باشد.
دکتر محمد لطفی زاده
|
-
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۵
0
0
بسمه تعالی. با اهداء سلام و احترام. از مقالات خوب اینچنینی توسط جناب دکتر دباغ مقدم بسیار استفاده می کنیم. ان شاء الله موفق باشند. به نظرم می شود مجموعه ای از این مقالات را در قالب یک کتاب هم منتشر نمود. از مدیرمسئول محترم حکیم مهر هم به سبب بازنشر این مقالات تشکر میکنم.
ناشناس
|
-
|
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۵
0
0
سلام
متاسفانه متن کامل مقاله نشد ببینم حالا مشکل از بارگزاری شما یا چیز دیگه نمیدونم
من مشتاق بودم که معایب این نوع گوشت ها (mdm) را بدونم که طبق دانش و مطالعه بنده این اطلاعات با اساتید درمیان می گذارم:
((در هنگام استخوان گیری مقدار کمی از استخوان به صورت پودر وارد محصول نهایی می شود و قانون 1978 وزارت کشاورزی ایالات متحده مقدار مجاز استخوان (برمبنای مقدار کلسیم) را کمتر از 0.75 درصد (مقدار کلسیم گوشت 0.01 درصد است ) تعیین کرد.
MDMباید حداقل 14 درصد پروتئین داشته باشد و مقدار چربی آن نیز نباید از 30 درصد بیشتر باشد. مهمترین اختلاف بین MDM و گوشت تهیه شده به روش معمولی از لحاظ رشد میکروبی بالا است. PH MDMاز 6 تا 7 است. بالاتر بودن PH به علت استفاده از مفز استخوان در MDM است و همچنین MDM نسبت به گوشت چرخ کرده ی بدون چربی رشد سریع تر باکترهای سرمادوست را موجب می شود))
مطمئنن در شرکت های تولید خمیر مرغ تا جایی که بنده اطلاع دارم این قوانین رعایت نمیشود خمیر مرغ در شرکت .......در شهرستان اراک تشکیل میشود از تمامی اندام های مرغ که شامل امعا و احشا هم می شود وحتی بارها مشاهده شده است که مرغ های مادر درست پرگیری نشده
خمیر مرغ با استانداردهای جهانی باید تولید شود نه استاندارد های ملی- مسول فنی
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۶
0
0
ضمن تشکر از مسول فنی محترم شرکت در اراک، یکی از اهداف بنده و همکاران هم از نوشتن این مقاله، این بود که ضرورت بازنگری استاندارد ملی خمیر مرغ در ایران، مشخص شود. در جلسه ای هم که اخیرا در نظام دامپزشکی در همین زمینه داشتیم این موضوع خدمت عزیزان سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت عنوان شد که خود عزیزان هر دو سازمان (دامپزشکی و غذا و دارو) هم به این مطلب اذعان داشتند. در ضمن در پیشنهادهای همین مقاله هم ضرورت بازنگری استاندارد ملی ایران و ضوابط ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور آورده شده است؛ که به امید خدا مورد توجه قرار گیرد. در مورد دانلود کردن مقاله هم بنده امتحان کردم، مشکلی وجود ندارد. هر چند بهتر است عزیزان حکیم مهر هم یک بار دیگر این مشکل احتمالا فنی را چک کنند.
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۹
0
0
از توجه همکار ارجمند جناب دکتر لطفی زاده تشکر می کنم.
دکتر مهدی کریم پور
|
-
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
0
0
با سلام و عرض ارادت خدمت جناب دکتر دباغ مقدم
و همچنین تشکر از ارسال مطالب مفید حضرتعالی ،
امیدوارم کما فی السابق پرانرژی و پر کار در بخش بهداشت مواد غذایی از تجربیات ارزنده جنابعالی بهره مند گردیم
دکتر مهدی کریم پور
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۲
0
0
از لطف جناب دکتر کریم پور نسبت به مقاله و خودم تشکر می کنم. امیدوارم توانسته باشم بخشی از دینم را به حرفه ی شریف دامپزشکی ادا نمایم.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه