کد خبر: ۲۳۰۷۶
تعداد نظرات: ۹ نظر

رئیس سازمان نظام دامپزشکی با بیان اینکه آئین‌نامه تشکیلات شوراهای نظام دامپزشکی استان‌ها نهائی و به وزارت جهاد کشاورزی تقدیم شده است، گفت: این آئین‌نامه پس از تأیید وزیر جهاد کشاورزی به دستگاه‌های مربوط ابلاغ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، ‌«دکتر محمدرضا صفری» در حاشیه بازدید از آزمایشگاه و بیمارستان دامپزشکی و دفتر نظام دامپزشکی البرز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت‌: نقش دامپزشکی در کمک به اقتصاد دامپروری و سلامت دام و غذا بسیار مهم است به همین جهت برای ما مهم است که فعالیت‌های دامپزشکی در چه سطحی باشد.

وی افزود: دامپروری‌ها با همت دامپزشکی غیردولتی و حمایت‌هایی که دامپزشکی دولتی و نهادهایی مانند جهاد کشاورزی استان داشته‌اند، باید رشد قابل توجهی به فعالیت‌های خود بدهند، همچنین لازم به بیان است که فعالیت‌های دامپزشکی در البرز سطح تخصصی و فنی خوبی دارد.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور با ابراز "بازدیدی را از بیمارستان و آزمایشگاه دامپزشکی استان البرز به عمل آوردیم" بیان کرد: فعالیت‌های استان البرز به‌لحاظ کیفیت و سطح دانش و تخصص در سطح خوبی دارد و سایر استان‌های هم‌جوار خود را نیز تحت پوشش قرار می‌دهد.

صفری گفت: بر اساس گزارش‌ها 650 نفر از همکاران دامپزشک و رده‌های دیگر دامپزشکی به متقاضیان خدمات ارائه می‌دهند که این موضوع بسیار مهمی است و در آینده شاهد توسعه بیشتر آن نیز هستیم.

وی با اعلام اینکه نظام دامپزشکی فرآیند انتخاباتی را باید طی کند، افزود:‌ نظام دامپزشکی در استان البرز به‌جهت اینکه در نیمه راه انتخابات دور چهارم نظام پزشکی شکل گرفت تا 6 ماه قبل فاقد نظام دامپزشکی بوده است.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور بیان کرد: به‌جهت اهمیت شکل‌گیری نظام دامپزشکی از 6 ماه گذشته با همکاری اداره کل دامپزشکی استان البرز و سازمان جهاد کشاورزی و حمایت استانداری، دفتر نمایندگی نظام دامپزشکی در استان البرز راه اندازی شده است.

صفری گفت: با اختیاراتی که از سطح کشوری تفویض کردیم آقای متمنی مسئولیت این کار را پذیرفتند و در این مدت کوتاه دفتر نظام دامپزشکی البرز از حیث عملکردی به سطحی قابل قبول رسیده است.

وی با یادآوری اینکه نظام دامپزشکی کشور دو دسته فعالیت را انجام می‌دهد، اظهار داشت: یک دسته از فعالیت‌های نظام دامپزشکی به‌استناد قانون تأسیس سازمان نظام دامپزشکی انجام می‌پذیرد که اصولاً مربوط به نظام دادن به امور دامپزشکی و ساماندهی فعالین این حرفه در بخش غیردولتی است.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور با اعلام "همکاران ما در این حوزه بیش از 33هزار نفر هستند" افزود:‌ نظام دامپزشکی فعالیت‌هایی را مانند ارائه خدمات متنوع در حوزه عضویت و آموزش، برگزاری کنگره‌ها و سمینارهای علمی، ارائه خدمات رفاهی، رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای، دفاع از حقوق بهره‌برداران از حقوق دامپزشکی و دفاع از حقوق دامپزشکان در برابر خدماتی که ارائه می‌دهند پیگیری می‌کند.

صفری با ابراز اینکه پس از وضع 2 قانون و چند آئین‌نامه تکالیف دیگری به‌عهده نظام دامپزشکی گذاشته شده است، بیان کرد: قانون نظام جامع دامپروری کشور از سال 88 لازم‌ الاجرا بوده است ولی نظام دامپزشکی با تأخیر این قانون را اجرا کرد.

وی با بیان "طبق این قانون پروانه دامداری‌ها، مرغداری‌ها و واحدهای تولیدی را صادر می‌کنیم" گفت:‌ در واقع به‌جای اداره‌ کل‌ دامپزشکی، نظام دامپزشکی این پروانه‌ها را صادر می‌کند و این وظیفه مهمی است که حاکمیت به نظام دامپزشکی سپرده است.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور اظهار داشت: با استناد به ماده 5 قانون نظام جامع دامپروری این کار تا شهریورماه سال گذشته در حدود 10 استان کشور انجام می‌پذیرفت ولی در حال حاضر 30 استان کشور و منطقه جنوب استان کرمان (در آنجا نیز نماینده نظام دامپزشکی) این فعالیت مهم را انجام می‌دهند.

صفری با اعلام اینکه ماده 16 همین قانون نیز در آینده‌ای نزدیک اجرائی می‌شود که مربوط به صدور بخش دیگری از پروانه‌ها است، گفت:‌ قانون بهره‌وری مبنی بر صدور پروانه کلینیک، آزمایشگاه، داروخانه، رتبه‌بندی واحدهای فعال در حوزه دامپزشکی و شرکت‌های فعال در حوزه دامپزشکی به نظام دامپزشکی سپرده شده که از سال 89 ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه این قانون نیز با تأخیری چندساله پس از بسترسازی‌های لازم، از ابتدای مهرماه سال جاری اجرائی می‌شود، گفت: به همکاران خود در استان‌ها ابلاغ کرده‌ایم که از ابتدای مهرماه ماده 2 قانون ارتقای بهره‌وری کشاورزی و منابع طبیعی را اجرا کنند.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور با ابراز اینکه نظام دامپزشکی با همکاری سازمان دامپزشکی این پروانه‌ها را به‌زودی صادر می‌کند، گفت: به‌استناد همین قانون و 2 آئین‌نامه مصوب و یک آئین‌نامه‌ دیگری که مراحل پایانی تصویب خود را طی‌ می‌کند، تعیین صلاحیت حرفه‌ای فعالین در بخش دامپزشکی و تعیین ظرفیت کار اجرائی می‌شود.

صفری افزود: در چند استان این موضوع عملیاتی می‌شود که بر این اساس افرادی که از دانشگاه‌ها فارغ‌التحصیل می‌شوند باید از مسیر تعیین صلاحیت حرفه‌ای عبور کنند و آموزش‌های لازم را نیز پشت سر بگذارند.

وی ادامه داد: با مقدماتی که در نظام دامپزشکی کشور فراهم شده است آئین‌نامه تشکیلات شوراهای نظام دامپزشکی استان‌ها بعد از برگزاری حدود 10 جلسه مستمر در شورای مرکزی سازمان نظام دامپزشکی نهائی شده و به وزارت جهاد کشاورزی تقدیم شده است و طبق قانون پس از تأیید وزیر جهاد کشاورزی به دستگاه‌های مربوط ابلاغ می‌شود.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور با بیان "بر اساس برنامه‌ریزی‌هایی که ما انجام داده‌ایم در ابتدای سال آینده شاهد دور پنجم انتخابات نظام دامپزشکی استان‌ها با شکل و سیاق متفاوت از گذشته خواهیم بود" گفت: پس از ابلاغ آئین‌نامه اطلاع‌رسانی‌های لازم را در این زمینه انجام می‌دهیم.

صفری با یادآوری اینکه هدف نظام دامپزشکی کشور ارتقای کیفیت خدمت است،‌ اظهار داشت: نظام دامپزشکی کشور با کیفیت بالاتری پروانه‌ها را صادر می‌کند چون در گذشته این پروانه‌ها را دولت صادر می‌کرد و نظارت را نیز دولت انجام می‌داد که طبیعتاً اگر مجری صدور پروانه‌ها بخش غیردولتی باشد، دولت نظارت‌های بهتری را انجام می‌دهد.

وی با اعلام اینکه نظام دامپزشکی کشور فعالیت خود را آغاز کرده تا صدور پروانه به‌صورت الکترونیکی انجام شود، گفت: هدف از انجام این اقدامات افزایش قدرت نظارت در مراحل صدور پروانه است.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور افزود: برنامه این اقدام را تدوین کرده‌ایم، البته وزارت جهاد کشاورزی به‌صورت متمرکز برنامه‌ای را تدوین می‌کند ولی نظام دامپزشکی کشور نیز به‌سبب تکلیفی که به‌عهده دارد این کار را آغاز کرده است و از ابتدای هفته آینده به‌صورت آزمایشی در استان‌های تهران و قزوین شروع می‌شود.

صفری خاطرنشان کرد: بیش از 33هزار نفر عضو نظام دامپزشکی هستند که از این تعداد حدود 15هزار نفر دامپزشک هستند و بقیه افراد کارشناش ارشد، کارشناس، کاردان و تکنیسین دامپزشکی هستند.

وی با بیان "پروانه‌هایی که از شهریورماه سال گذشته تا تیرماه سال جاری صادر کرده‌ایم بیش از 10هزار فقره بوده است" ابراز کرد: به‌طور کلی پروانه‌هایی را که نظام دامپزشکی صادر کرده حدود 19هزار پروانه است.

 

 

انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ازمایشگاه خصوصی
|
-
|
۰۶:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۲
0
0
خدایا به امید تو....
ناشناس
|
-
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۲
0
0
اين كه بشينيم اداي اروپايي ها رو دراريم( انتقال اين وظايف به بخش خصوصي) بدون اين كه زير ساختش موجود باشه، نتيجش ميشه 4 ماه سرگرداني در دفتر نظام البرز
ناشناس
|
-
|
۰۴:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
0
0
فعلا تو همون پروانه ها موندید اونوقت حرفهای ................ میزنی! ............................. نظام دامپزشکی با کیفیت بالاتری پروانه ها را صادر میکند....جل الخالق. این جمله یعنی چی!!!!
ناشناس
|
-
|
۰۷:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
0
0
واقعا یعنی نظام دامپزشکی پروانه کلینیک یا آزمایشگاه یا ... بخواد صادر کنه چقدر میخواد بگیره؟واسه یه گواهی آموزشی یا شرکت تو کنگره چقدر می گیرند؟حالا خدا رحم کنه برای مجوز. فقط پروانه گرفتن میشه پول دادن و دیگه ... بیچاره ارباب رجوع!
دامپزشک بخش خصوصی
|
-
|
۰۷:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
0
0
شما اگه راست میگید انتخابات نظام دامپزشکی را برگزار کنید در بیشتر استان ها چندین ساله انتخابات برگزاری نشده و مسولین سابق در حال حکومت دیکتاتوری هستند.خواهشمندیم حکیم مهر به طور جد پیگیری انتخابات نظام دامپزشکی باش.با سپاس
بخش خصوصی
|
-
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
0
0
در استانهایی که نظام در دست بخش خصوصی است یعنی بدبختی چون انها نمی خواهند به کسی پروانه بدهند که رقیب برای خودشان بسازند، عاقلانه است نظام نصفش خصوصی نصفش دولتی باشد تا بخش خصوصی استان سواستفاده نکند
ناشناس
|
-
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
0
0
جناب آقای دکتر صفری ریاست محترم
برای اکثریت قریب به اتفاق اعضا بودن یا نبودن نظام فرقی نمیکنه، شاید مقایسه شما و جناب دکتر زالی قیاس مع الفارق باشه!!! اما حداقل کپی برداری و تقلید هم بد نیست حداقل کارهای پیش پا افتاده نظام پزشکی متعلق به چهل سال پیش رو انجام بدی، درد بخش خصوصی و دامپزشک ها صدور پروانه نیست درد اصلی اینه که بی ضوابط پروانه صادر بشه! نظام فقط برای عده قلیلی که بصورت .......... ریشه در خاک زدن داره اداره میشه.
جناب رییس شما فردا در پیشگاه خداوند باید پاسخ بدید که وضعیت آدمهایی که سکاندار مسائل شغلی و معیشتی شدید چکاری انجام دادید؟ آیا تا امروز یکبار همکلامی با بخش خصوصی و بازدید از درمانگاه داشتید یا فقط با صندلی ریاست جلسه با بزرگان رو سرلوحه کار قرار دادید!!!
سخن کوتاه کنم که در این بزم دامپزشکی بیشتر ترحیم دامپزشک صورت میگیرد تا سور و سات...
همکار
|
-
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
0
0
وا مصیبتا!!!!!!!!!!
کار نظام فقط پول پول پول گرفتنه از اعضای خودش.
برای تمدید پروانه امتیاز بازآموزی گذاشتن.. گفتن باید تو کلاسهای آموزشی نظام شرکت میکردی. حالا که شرکت نکردی میتونی هزینه چهار کلاس آموزشی رو بدی. ما هم تایید کنیم که امتیازت به حد نصاب رسیده!!!!!!!
ناشناس
|
-
|
۰۴:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۴
0
0
اقای دکتر صفری عزیز چرا برای دامپزشکان متخصص هیچ تسهیلاتی قایل نمیشید کسانی که چهار تا پنج سال بیشتراز دامپرشک عمومی وقت و عمرشان و هزینه رابرای تحصیل گداشتند .حالا که برایتان مهم نیست چرا حق عضویت سالانه نظام را از متخصصین بیشتر می گیرید.تاسف تاسف تاسف
نظر شما
ادامه