کد خبر: ۲۴۳۸۴
تعداد نظرات: ۴ نظر
وی پیش از این مسئولیت اداره کل فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو را برعهده داشت ...

به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، طی حکمی از سوی «دکتر علی اصغر پیوندی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، «دکتر هدایت حسینی» به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و همچنین سرپرست دانشکده علوم تغذیه این دانشگاه منصوب شد.

 

گزیده‌ای از سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی دکتر هدایت حسینی عبارتند از:

- دامپزشک، متخصص بهداشت و کنترل مواد غذایی از دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در سال 1383

- استاد پایه 18 گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

- تدریس در زمینه ایمنی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی و سم شناسی مواد غذایی به مدت 15 سال

- استاد راهنمای 35 پایان نامه، اجرای 25 طرح تحقیقاتی، چاپ 49 مقاله علمی به زبان فارسی، چاپ 51 مقاله علمی پژوهشی به زبان انگلیسی، ترجمه و تالیف 12 جلد کتاب

- 4 مورد ثبت اختراع تایید شده توسط بنیاد ملی نخبگان

- معاون مدیرکل آزمایشگاه‌های کنترل غذا و داروی وزارت بهداشت (1386-1381)

- دو دوره معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی (1387- 1385) و (1392-1390)

- دو دوره مدیرکل نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت (شهریور 1386 تا آذر 1389) و (شهریور 1392 تا آذر 1394)

- دبیر بورد تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت از 1393 تاکنون

- عضو فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران از سال 1393 تاکنون

- مشاور ریاست سازمان غذا و دارو در امور غذا از آذر سال جاری

 

خبر مرتبط:

تصدی مدیریت اداره کل فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از دست دامپزشکان خارج شد!

دکتر حسینی دامپزشکی که دوباره به مدیرکلی در وزارت بهداشت بازگشت+عکس

 

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
سعید
|
-
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۳
0
0
ایشون دیگه هیچ ارتباطی به دامپزشکی نداره و نمیتونه هیچ کمکی به این رشته کنه
ناشناس
|
-
|
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۴
0
0
یه سوال دارم که هرچقدر فکر کردم جوابی براش پیدا نکردم
به نظر همکاران محترم هیئت علمی بودن در یکی از معتبرترین دانشگاههای کشور یا رئیس یک سازمان مهم و استراتژیک میتونه یه کار نیمه وقت محسوب بشه که فردی بتونه در آن واحد هر دو جا رو به بهترین نحو ممکن و شایسته مسئولیتی که داره مدیریت کنه کدوم یک از این پستها کم ارزش تره وقت گذاشتن و ارائه آخرین روشهای علمی برای تعدادی از نخبگان کشوری که بعد از کنکور وارد اون دانشگاه شدن و یا نظارت بر تمامی مواد غذائی ، آرایش و بهداشتی کشور که میتونه جلوی شیوع و گسترش بسیاری از بیماریهای که ناشی از عدم ایمنی مواد باشه رو بگیره
به نظر من ایشون با اینکه ایمنی مواد غذائی تدریس میکنن در عمل برخلاف دانسته های خودشون و در راستای نا ایمن کردن فضای ایمنی غذائی کشور قدم برداشتن چرا که هم استاد دانشگاه بودن و هم مدیر کل نظارت بر مواد غذائی بودن هر دو کار تمام وقت به حساب میان
البته این رو هم در نظر بگیرید که امروزه با نگاهی گذرا به وضعیت دانشکده های ما عزیزانی که هم استاد دانشگاه هستن و هم در مسند چندین و چند پست مهم دولتی و وزارتی هستند زیاد شده اند و به نظر میرسه کرسی دانشگاه برای عزیزان حکم زاپاس دوران پیری و یا محملی برای تحمل تغییر و تعویض های سیساسی مدیریتی باشه که قدر مسلم آیندگان در مورد اینگونه ملاحظات قضاوت خواهند نمود و حکیم مهر تاریخ مستندی از این وقایع برای آیندگان خواهد بود
سید شهرام میرزمانی
|
-
|
۰۴:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۴
0
0
برای دکتر حسینی در سمت جدید ارزوی موفقیت می نمایم.
فرد
|
-
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۵
0
0
ملت چه گناهی کردند که باید هزینه دانلود صفحات مروبط به این افراد را که اساسا نسبتی با دامپزشکی ندارند بپردازد؟؟؟؟
نظر شما
ادامه