پژوهشگران اداره کل دامپزشکی استان اصفهان موفق به تشخیص مولکولی گوشت های سفید و قرمز شدند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، رئیس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: با توجه به اینکه امکان تقلب در بازار فرآورده های خام دامی وجود دارد، با استفاده از این روش امکان تشخیص دقیق گوشت تولید شده در فرآورده های دامی فراهم شده است.
«دکتر سید رضا موسوی» تصریح کرد: در این پژوهش ابتدا پرایمرهای پروتئین های مورد نیاز را تهیه می کنند و سپس با استفاده از دستگاه PCR امکان شناسایی گوشت های قابل مصرف از گوشت های غیر قابل مصرف فراهم می شود.
وی با اشاره به اینکه در این طرح امکان تشخیص گوشت مرغ، خوک، الاغ، اسب، بره، بز و گاو فراهم شده است، گفت: دستیابی به این روش در مدت زمان یک سال و با هزینه حدود 2 میلیارد ریال انجام شده است.