کد خبر: ۲۸۲۷۹
 

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان  دامپزشکی کشور از صدور کد IR (الزامات بهداشتی صادرات) برای کارخانجات فرآورده های گوشتی و صنایع کنسروی با منشاء دامی خبر داد .

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر عباس عباسی» مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور بیان داشت: به لحاظ فضای مناسب ایجاد شده جهت صادرات فرآورده های گوشتی نظیر سوسیس، کالباس، همبرگر و همچنین صنایع کنسروی با منشاء گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی (آبزیان) به کشورهای اتحادیه اروپا و لزوم نظارت و صدور گواهی بهداشتی از طریق دامپزشکی کشور، کلیه صاحبان کارخانجات فرآورده های گوشتی و کنسروی بامنشاء دامی که دارای پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می باشند، می توانند با معرفی دانشگاه علوم پزشکی استان مربوطه و یا سازمان غذا و دارو به سازمان دامپزشکی کشور درخواست دریافت کد IR  را تسلیم نمایند.

دکتر عباسی اضافه نمود: کارخانجات متقاضی می بایست از استقرار سامانه های بهداشتی GMP  و HACCP و یا ایزو 22000 در واحد خود اطمینان حاصل نموده باشند تا پس از ممیزی رسمی توسط دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان و معرفی مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی پروانه کد IR  برای آنان صادر گردد.
 
 
نظر شما
ادامه