یک دوره کلاس آموزشی با عنوان «اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور» در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان سمنان برگزار شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، هدف از برگزاری این دوره که به مدت 12 ساعت آموزشی طی دو روز توسط «دکتر حسن اختیارزاده» مدیرکل دفتر سازمان های تخصصی روابط عمومی و امور بین الملل سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد، ارتقاء کیفیت و سلامت گوشت در کشتارگاه ها و نحوه صحیح بازرسی طیور قبل و بعد از کشتار بود.
همینه که امور بین الملل و روبط عمومی سازمان ......................
خوب نمی رسن دیگه