کد خبر: ۳۱۷۱۹
تعداد نظرات: ۴ نظر
 
 

در پاییز امسال واکسینه کردن دام‌ها در مقابله با بیماری تب برفکی و ارزیابی بروسلوز و هاری اجرایی می‌شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر داریوش جهان پیما» مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت درمان بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: از آنجا که اجرای فاز اول طرح واکسینه کردن دام ها در مقابله با بیماری تب برفکی که در اواخر سال 94 و اوایل 95 انجام شد با موفقیت همراه بوده، اجرای فاز دوم این طرح در پاییز امسال انجام می شود.

جهان پیما با اشاره به این موضوع که فاز دوم طرح واکسینه کردن دام در مقابله با بیماری تب برفکی از 20 شهریور آغاز شده است، ادامه داد: در این طرح که در پاییز امسال به اتمام می رسد، 4 میلیون راس دام سنگین در 25 روز کاری در سراسر کشور به صورت رایگان در مقابل این بیماری واکسینه می شوند.

وی ادامه داد: واکسینه کردن دام در سراسر کشور رایگان است اما از آنجایی که واکسن های تب برفکی توسط بخش خصوصی وارد می شوند، هزینه واکسن بر عهده دولت نیست و باید از سوی دامدار پرداخت شود.

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت درمان بیماری های دامی سازمان دامپزشکی اضافه کرد: ارزیابی و تشخیص بیماری بروسلوز و هاری نیز در 18 مهر سال جاری انجام می شود که طرح بسیار جامع و قابل ارائه به مجامع بین المللی به شمار می‌رود.

جهان پیما با بیان اینکه طرح ارزیابی و تشخیص بیماری بروسلوز بر اساس نمونه برداری در آزمایشگاه انجام می شود، افزود: با اجرای این طرح ضمن پیشگیری از بروز این بیماری در صورت ابتلا به آن، می‌توان در مراحل اولیه بیماری را تشخیص داد و بدین طریق احتمال بهبود بالا می‌رود.

وی این بیماری را بین انسان و دام مشترک خواند و تصریح کرد: طرح ارزیابی و تشخیص بروسلوز یا همان تب مالت در مورد انسان ها توسط وزرات بهداشت اجرا می شود.

جهان‌پیما یادآور شد: امیدوار هستیم اجرای فاز دوم طرح های واکسینه کردن دام سنگین در مقابل بیماری تب برفکی و همچنین اجرای طرح ارزیابی و تشخیص تب مالت و بیماری هاری با مشارکت اتحادیه ها و دامداران به درستی اجرا شود.

 
 
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Hong Kong
|
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۲
0
1
متاسفانه با عدم حمایت مالی دولت و پولی شدن بهای واکسن و پرداخت از سوی دامداران شاهد عدم استقبال دامداران هستیم و دولت و وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی دارند موضوع مهم پیشگیری از این بیماری استراتژیک را با آزمون و خطا اداره میکنند غافل از اینکه در صورت عدم واکسیناسیون و شکستن سد ایمنی تلفات و کاهش تولید، دولت را مجبور به پرداخت چندین برابر خسارت خواهد نمود در حالیکه هزینه خود واکسن وتامین بودجه آن ارزانتر خواهد بود.
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۳
0
1
واکسنی که اتحادیه دامداران اونو با قیمت سیصدهزاربه دامدار ......... میکنه ، بازارآزادصدوبیست تومنه
معلوم نیست این پول اضافه روچرا از دامدار میگیرن؟!
کسی هم به فکردامدار ودامپزشکا نیس
پاسخ ها
مصطفی قلاوند
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۳
من یک سوال دارم، چرا باید به فکر باشه ؟
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۳
0
0
جناب دکتر از استانها خبر ندارید واکسن و واکسیناسیون 55000 ریال است که دامداران هم استقبال نپیکنند چرا دامداران ناوان بی مسیولیتی مدیران کل را بدهند بخش خصوصی .............
نظر شما
ادامه