کد خبر: ۳۳۰۶۵

 

 
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: «مرغ‌هایی که بالای 2200 گرم وزن دارند، به‌صورت قطعه‌بندی شده بین مصرف‌کنندگان توزیع می‌شود.»

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، «دکتر اصغر زاده» با اشاره به برنامه موجود برای تولید مرغ‌هایی در سایز 1800 تا 1400 گرم، گفت: «این تولیدات در چند فاز و مرحله اجرا می‌شود که درنهایت وزن مطلوب 1400 گرم خواهد بود.» وی اظهار کرد: «تولید مرغ در این وزن باعث می‌شود طعم گوشت مرغ سایز به دلیل کاهش مقدار چربی بسیار مطلوب‌تر شود و گوشت مرغ با کیفیت بالاتر و ارزش غذایی بیشتری تولید خواهد شد.»

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه مرغ‌های بالای سایز 2200 گرم به‌صورت قطعه‌بندی توزیع خواهند شد، گفت: «بهترین بازدهی ازنظر اقتصادی میزان بهره‌وری تولیدی گوشت نسبت به خوراک مرغ در وزن 1400 گرم است. این مسئله همچنین باعث کاهش ضریب تبدیل و قیمت تمام‌شده و جلوگیری از ضرر اقتصادی می‌شود.»

اصغر زاده با اشاره به اینکه در تولید مرغ سایز با مشکلی مواجه نیستیم، ادامه داد: «هم‌زمان با اجرایی شدن این طرح کار طرح ساماندهی قطعه‌بندی و بسته‌بندی مرغ برای هتل‌ها و رستوران‌ها نیز عملیاتی می‌شود.» وی با اشاره به گزارش‌هایی مبنی بر بروز بیماری آنفلوانزا در برخی نقاط کشور، بر رعایت مسائل بهداشتی و قرنطینه‌ای برای پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بر رعایت مسائل بهداشتی و قرنطینه‌ای و شست‌وشو و ضدعفونی خودروها و اخذ گواهی قرنطینه‌ای حمل مرغ زنده، پیش از کشتار تأکید کرد.
 
 
نظر شما
ادامه