کد خبر: ۳۳۳۸۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: اگر مراحل تولید سوسیس، کالباس و رب گوجه فرنگی مشاهده شود همه از خوردن آن پشیمان می‌شوند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «دکتر علی‌اکبر حقدوست» عصر امروز در کارگروه سلامت استان کرمان با اشاره به اینکه تولید رب گوجه فرنگی به شکل استاندارد نیست، افزود: اگر کارخانه‌های رب گوجه فرنگی استان کرمان استانداردها را رعایت نکنند، فعالیت آنها را متوقف می‌کنیم.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان نیز در در کارگروه سلامت استان کرمان گفت: تاکنون کانون بیماری آنفلوآنزای پرندگان در استان کرمان نداشته‌ایم و جای نگرانی در این زمینه نیست و مصرف تخم مرغ و گوشت پرندگان هیچ مانعی ندارد.

«دکتر حسین رشیدی» افزود: سند امنیت غذایی گوشت قرمز و گوشت سفید در استان کرمان تدوین شد و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.

وی بیان داشت: سند شیر یکی از اسناد امنیت غذایی استان کرمان بوده که اقداماتی در این زمینه هم صورت گرفته است.

رشیدی ادامه داد: تاکنون کانون بیماری آنفلوآنزای پرندگان در استان کرمان نداشته‌ایم و جای نگرانی در این زمینه نیست و مصرف تخم مرغ و گوشت پرندگان هیچ مانعی ندارد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان اضافه کرد: آنفلوآنزای پرندگان یکی از مخاطراتی است که امنیت غذایی کشور و استان کرمان را تهدید می‌کند و باید آمادگی مقابله با آن را داشته باشیم.
 
 
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
3
0
اتفاقا سوسیس و کالباس تو کارخونه هم خوش رنگه هم چون تازس بوی خوبی داره و اشتها آوره ایشون کدوم کارخونه سوسیس کالباس رو میگن؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۷
2
0
جناب اقای دکتر که نمیدونم چه ریختی وازکجا دکتراگرفته
فقط اینو میدونم که اگر بقیه مطالب ایشون که درس میدن
اینقدربدون مدرک ومستند باشه وای به حال دانشجوهای بیچاره ایشون که فردابااین اموزش ها واردجامعه خواهندشد.
کارمند یک کارخانه سوسیس وکالباس.
ناشناس
|
United States
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۷
0
0
اگر هم آنگونه باشد که میگوید از .................. است
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه