کد خبر: ۳۳۴۱۴
تعداد نظرات: ۲ نظر



رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با پرداختن به علت حرام‌بودن برخی خوردنی‌ها گفت: در ایران در زمینه کارشناسی محصولات حلال از بسیاری از کشورهای دنیا بالاتر هستیم ولی در این زمینه نیازمند کار علمی بیشتری هستیم.

به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «دکتر بهروز جنت» با بیان اینکه موضوع حلال و حرام در همه ادیان وجود دارد و فقط در برخی جزئیات با هم تفاوت دارند، اظهار کرد: دین اسلام در سطحی بالاتر از دیگر ادیان به موضوع حلال توجه داشته است و حتی مواد غذایی‌ای را که برای انسان ضرر دارند نیز حرام اعلام کرده و انسان را به مصرف مواد حلال و سالم توصیه کرده است.

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ادامه داد: با گذشت زمان و افزایش علوم بشر دلایل حرام اعلام شدن برخی مواد غذایی در دین اسلام شناخته شده و خواهد شد.

وی همچنین عنوان کرد: با توجه به تولید مواد غذایی در سراسر دنیا و ارسال آن به دیگر کشورها ضرورت دارد تا برای شناخت و آگاهی مردم از حلّیت مواد غذایی از نشان حلال استفاده شود و این نشان در بسیاری از کشورهای دنیا شناخته شده است.


انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۲:۳۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
0
1
چقدر دلایل علمی..!!!
مسئول فنی بهداشتی در اصفهان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
0
1
واقعا...................
نظر شما
ادامه