دوره آموزشی اصول و مبانی GMP و GHP در صنایع غذایی و کاهش ضایعات در زنجیره تولید و فرآوری گوشت در سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی تشکیل یافت.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی، دوره آموزشی اصول و مبانی GMP و GHP در صنایع غذایی و کاهش ضایعات در زنجیره تولید و فرآوری گوشت با دعوت نظام دامپزشکی آذربایجان غربی و با همکاری سازمان فائو در سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی استان تشکیل یافت.
«دکتر محمد سلیمیراد» مسئول روابط عمومی دامپزشکی استان در این رابطه گفت: در این دوره دامپزشکان بخش خصوصی و دولتی حضور داشته و دکتر سهیل اسکندری که دامپزشک و متخصص بهداشت و کنترل مواد غذایی با گرایش ایمنی مواد غذایی هستند ، تدریس دوره را بر عهده داشتند. در این دوره به بررسی ضایعات گوشت در ایران و جهان پرداخته شده و در خصوص امکان تحقق خودکفایی ایران در تولید گوشت قرمز به بحث پرداخته شد.
دکتر اسکندری در ادامه این دوره، به اصول و مبانی GMP و GHP در صنایع غذایی پرداخت و به تشریح استاندارد های ملی از جمله استاندارد شماره 1836 پرداخت.
دکتر اسکندری از اعضای هیات علمی سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشد.