کد خبر: ۳۴۴۵۷
 

دوره آموزشی میکروبیولوژی مواد غذایی، محیط های کشت و روش های کنترل کیفی در تاریخ 22 اسفند ماه در مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاههای مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاههای مرجع و مطالعات کاربردی، دوره آموزشی میکروبیولوژی مواد غذایی، محیط های کشت و روش های کنترل کیفی با شرکت کارشناسان بخش کنترل کیفی مواد غذایی مرکز ملی تشخیص و 6 استان ساحلی گیلان، مازندران، گلستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان و همچنین استان های تهران، البرز، قزوین در تاریخ 22 اسفند ماه در مرکز ملی تشخیص برگزار گردید.

این دوره آموزشی به منظور ارتقاء سطح علمی و آشنایی کارشناسان بخش کنترل کیفی مواد غذایی با کنترل کیفی محیط های کشت میکروبی در صنایع غذایی و موضوعات مورد آموزش شامل: روش های شناسایی میکروب مبتنی بر کشت جهت شناسایی، کنترل کیفی محیط های کشت (آزمون و روش ها)، روش های نگهداری و کار با سوش های استاندارد برگزار شد.

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه