کد خبر: ۳۴۹۹۱
تعداد نظرات: ۴ نظر


اتحاديه صنف لبنيات تهران بعد از انتشار اخباری مبنی بر غیربهداشتی بودن و استفاده این صنف از شیرهای برگشتی کارخانه‌ها، جهت تنویر افکار عمومی توضیحاتی کرد.

-۱ رشد بیست درصدی تب مالت به دلیل مصرف لبنیات سنتی است یک صحبت غیرکارشناسی و مطلب غیرعلمی است که تاکنون از سوی هیچ سازمان رسمی از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا ارگان دیگری نظیر سازمان غذا و دارو بیان و یا حتی تایید نشده است.

لازم به ذکر است بر اساس روش تولید لبنیات سنتی و استفاده از استارترهای اصیل، شیری که حاوی آنتی‌بیوتیک باشد اصلا قابل استفاده در لبنیات سنتی نبوده و تولید لبنیات سنتی با شیر حاوی آنتی‌بیوتیک اصلا مقدور نیست.

به گزارش حکیم مهر به نقل از میزان، اتحادیه لبنیات تهران بر اساس مستندات خود اعلام می‌نماید که اولا اعضای این اتحادیه شیر مصرفی خود را با بهترین کیفیت از دامداری‌های مدرن که زیر نظر دامپزشکان متخصص و سازمان دامپزشکی تولید می‌کنند، تهیه می‌کنند و کیفیت و طعم مورد پسند آن هم دلیلی بر همین مدعی است.

از آن گذشته بازرسان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به صورت مستمر از مراکز تهیه لبنیات سنتی در سطح کشور بازدید می‌کنند و در صورت مشاهده کوچکترین تخلف با صنف خاطی برخورد می‌شود.

گفتنی است این اتحادیه حق پیگیری‌های قانونی درخصوص این گونه اخبار کذب که باعث عدم اعتماد مردم و ایجاد تشویش اذهان عمومی و کمتر شدن سرانه مصرف لبنیات در کشور می‌شود را برای خود محفوظ می‌داند و این مهم در مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.

 
 
 
 
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۰۰:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۲
0
0
فرمایشات ایشان کاملا صحیح است.وقتی تمام دامداریها تحت کنترل سازمان دامپزشکی باشد بلا شک نباید مشکل خاصی وجود داشته باشد.
یک دامپزشک بخش خصوصی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۲
0
0
تمام اصناف از اعضاشون به هر شکلی دفاع می کنن. تنها سازمان دامپزشکی هست که هر اقدامی که باعث تضعیف بخش خصوصی خودش بشه رو انجام می ده.
کاش ما دامپزشک های بخش خصوصی تحت پوشش صنف کله پزها یا صنف جگرکی ها بودیم. فکر می کنم اوضاع و احوال و اعتبارمون توی جامعه خیلی بیشتر می شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
0
0
من ب تک تک موارد جواب میدهم...اول اینک رشد تب مالت با مصرف لبنیات سنتی کاملا واضح است.۲.اگر بر فرض مثال هم اینگونه باشد درمورد استارترها,ک نیست,,,در مورد شیر خام چی؟ایا مصرف کننده ای ک شیر خام رامیخرد متوجه انتی بیوتیکی بودن ان میشود؟درصورتیک حتی کارشناس هم با استفاده از کیت متوجه انتی بیو تیکی بودن خواهد شد.درضمن بار میکروبی بالا؟اسیدی بالایی ک ب راحتی با افزودنی درست میکنند.و اگر گاو مبتلا ب ورم پستان باشد..و شیرش حاوی سوماتیک سل باشد و غیره..درضمن بهداشت فقط ب محیط نگاه میکند در بازرسی ها..ایا روپوش تنت است؟ایا کف تمیز است؟ایا رختکن داری؟و اینها..و تایید بهداشتی بودن شیر وظیفه دامپزشکیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸
0
0
چرا مغلطه میکنین.چرا حرف غیر تخصصی میزنین.؟اولا دامداریاشون خیلی ها صنعتی نیسن سنتی هستن.دوما گیرم ک اصلا دامداری صنعتی باشه.مگ صنعتی بودن دلیل بر سالم بودن شیراست..چ بسیار دامداری صنعتی ک مثلا یه تن شیر میاره ب مرکز جم اوری شیر و شیرش برگشت میخوره ب دلایل مختلف مثلا سردکنش خراب شده اسیدش بالارفته.فاسد شده شیر.یا گاوش ورم پستان داشته سوماتیک سلش بالا رفته,یا امپول ب گاو زدن .پماد ورم پستان و یا دارواستفاده کرده ک برای چن روز منع مصرف شیر داره.وبیان این مطلب ک صرف اینک شیر ازدامداری صنعتی باشه دلیل بر سالم بودن شیر هست.دلیل بر بیسوادی شماست.و بی اطلاعی شما درامور شیر..شیر چه از دامداری صنعتی باشد و چه سنتی باید تحت نظر مسیول فنی هرروز چک شود..ازمایشاتش انجام شود و پس ازکنترل و تایید دریافت شود.این بیانات شما ب هیج عنوان منطقی و مستدل و علمی نیست وبرعکس نمونه گیری از شیر مراکز لبنیات سنتی خلاف گفته شمارا اثبات کرده..شما ب صورت رندوم از چن تا لبنیات سنتی نمونه بگیر ببر ازمایشگاهی ک خودت قبول داری تا بفهمی با سلامت این مردم دارین چیکار میکنین .جدا از بحث اسید و انتی بیوتیک و بارمیکروبی بالا...تقلبات شیر است ک مصرف کننده متوجه نمیشود.و شما مدیون مردمی.پنیر هم ک ب شدت ایجاد کننده تب مالت .درصورت کم موندن در اب نمک.و سرشیر ک بعضی موارد از شیر نجوشیده تولید میشود.ریسک بالایی دارد لبنیات سنتی ک شما مردم را درگیرش میکنید ..فرد مبتلا ب تب مالت یک عمر زجر میکشد و شما بی هیج احساس مسیولیتی فقط گفته های غیر کارشناسیتون رو ک ب نفع جیبتون هست طوطی وار تکرار میکنید.اگر و اگر وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی و یا سازمان غذاو دارو ویا هرکی هیچی نگفته .مثل شما اغماض کرده..گذشته از همه این ها شیری ک بیست دقیقه بجوشونی یک سوم ابش تبخیر میشه.فقط املاح و مواد معدنیست و سنگ کلیه سازو بعید میدونم ویتامین مفیدی ازین حجم حرارت درامان مونده باشه.من طرفدار لبنیات سنتی یا صنعتی نیستم من طرفدار لبنیات سالم هستم.غذای سالم تا مردم سالم داشته باشیم..در مورد کارخانه ها هم باید نظارت دقیق باشد.و ناظران با وجدان عمل کنند .درمورد بازرسی بهداشت هم از لبنیات سنتی ک همش خودتون رو با این قضیه توجیه میکنین باید بگم ک بازرسان بهداشت فقط محیط رو در نظر میگیرن.رختکن .کاشی سرامیک.لباس پوشیده باشی ک این ها جدای از بهداشت شیر هست.هروقت بهداشت اومد و تست اسید الکل .انتی بیوتیک گرفت و نریخت تو چاه شیرهارو ..اونوقت درسته
نظر شما
ادامه