کد خبر: ۳۵۰۹۸
تعداد نظرات: ۳ نظر


دبیر انجمن لبنیات کشور با بیان اینکه از برخی استان‌ها گزارش تب مالت داریم، تاکید کرد: رعایت نکردن استانداردها در تولید محصولات لبنی می‌تواند در کشور باعث ایجاد عواقب سنگینی شود، مراکز تولیدی صنعتی ملزم هستند از دامداری‌هایی شیر را تهیه کنند که تحت نظارت سازمان دامپزشکی هستند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از وارش نیوز، «رضا باکری» دبیر انجمن لبنیات کشور گفت: شیوع بیماری‌های مشترک انسان و دام به سهولت امکان‌پذیر است و مراکز عرضه لبنیات سنتی هم می‌بایست مطابق کارخانه‌های صنعتی استانداردهای "پاستوریزاسیون" را رعایت کنند.

وی در خصوص مراکز عرضه لبنیات سنتی و رعایت بهداشت در این واحدهای صنفی گفت: بسیاری از مراکز لبنیات سنتی نیازمند برخی سرمایه‌گذاری‌ها هستند تا به حد استاندارد تولید بهداشتی برسند. از طرفی هم سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد هنوز به دستورالعمل واحدی در خصوص نحوه نظارت بر این واحدهای صنفی نرسیده‌اند.مجموع این عوامل هم سبب شده تولید محصولات استاندارد بهداشتی در برخی مراکز عرضه لبنیات سنتی مورد غفلت قرار گیرد.

وی افزود: شیر مورد مصرف در کارخانه‌های صنعتی و لبنیات سنتی با یک استاندارد علمی تحت عنوان پاستوریزاسیون، میکروب زدایی می‌شود.اما برخی واحدهای لبنیات سنتی شیر را مستقیم از دامداری خریداری می‌کنند و بدون رعایت اصول پاستوریزاسیون مورد مصرف قرار می‌دهند.به همین دلیل لازم است این مراکز تولید محصولات لبنی تحت کنترل قرار بگیرند.

باکری با بیان اینکه از برخی استان‌ها گزارش تب مالت داریم، تاکید کرد: رعایت نکردن استانداردها در تولید محصولات لبنی می‌تواند در کشور باعث ایجاد عواقب سنگینی شود، مراکز تولیدی صنعتی ملزم هستند از دامداری‌هایی شیر را تهیه کنند که تحت نظارت سازمان دامپزشکی هستند و شیر تولیدی این واحدها کد دامپزشکی دارد، این موضوع می‌بایست از سوی واحدهای لبنیات سنتی هم مورد رعایت قرار گیرد.


 
 
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۱
0
0
بی کفایتی و بی لیاقتی و... بعضی مسوولان را باید بیماران جبران کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸
0
0
اصلا فروش شیرخام حتما باید ممنوع شود درمراکز لبنیات سنتی.این چه وضعی است.هیچ نظارتی نمیشود.شیربارمیکروبی بالا دست مردم میدن.مردم هم غافل به به وچه چه هم میکنند.دلشون خوشه ,یه کاغذ مینویسن ک بیست دقیقه بجوشانید .اخه شیری ک بیست دقیقه جوشانده بشه چیزی جز املاح و مواد معدنی هست؟یک سوم ابش حدقل تبخیر میشه و غلیظ میشه.و هیچی از ویتامینش نمیمونه.سنگ کلیه میاره.این چ بی نظارتی هست.خوشتون میاد.ملت مریض شن!؟تقلبات هم ک تو بخش سنتی راحت .هیشکی بالا سرشون نیس.تازه با منتم ب مردم میدن.متاسفم واقعا.نظارت شیر دسته دامپزشکی هس.ک انقد ضعیف عمل میکنه دامپزشکی ک اونم از دسش دررفته.نمیتونه قاطع بگه فروش شیر خام ممنوعه.و برخورد کنه.حالا تب مالت ک شیوع میگنه میگن اگ دامپزشکی میتونس تب مالتو مهار میکرد.اصلا مراکز لبنیات سنتی از هفت دولت ازادند و شیری ک براشون میاد هیج نظارتی نمیشه...اولا ک اغلب شیرشون رو دامدار سنتی میاره.دوما احتمال ضعیف ک دامدار صنعتی شیرشون رو بیاره انقد حساسه شیر ک باید نظارت کافی باشه.یه روز سردکن دامدار صنعتی خراب باشه یا کارگرش رعایت نکنه.یا گاوش انتی بیوتیک زده باشه کلا شیر مورد داره اون روز.بعد کی نظارت میکنه؟هیشکی.بهداشتم ک میاد فقط و فقط محیط رو در نظر میگیره.خودتون رو گول نزنین.ظلم ب ملت نکنین.این ملت ب پشتوانه شما دارن شیروماست و لبنیات میخورن .روز ب روز هم بیشتر پوکی استخون میگیرن ب لطف شماها.وجدان داشته باشین..سلامت ملت رو سرسری نگیرین.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸
0
0
قبلا طرف تا قهر میکرد از خونه میرفت خواننده میشد.الان تا قهر میکنه میره لبنیات سنتی میزنه.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه