کد خبر: ۳۵۳۴۲
تعداد نظرات: ۲ نظر



یک کارخانه سوسیس و کالباس سازی در گرگان به دلیل تخلفات بهداشتی تا اطلاع ثانوی پلمپ شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرگان، در پی گزارش واصله از یک مرکز تولید همبرگر و سوسیس و کالباس سازی، مقدار 2 هزار کیلوگرم خمیر مرغ و انواع محصولات تولیدی شرکت ضبط و معدوم گردید.

«دکتر محمدحسین مسلمی» رییس شبکه دامپزشکی گرگان گفت: در پی هماهنگی به عمل آمده با دفتر نماینده ولی فقیه استان و دادستانی شهرستان، در بازدید صورت گرفته مشخص شد شرکت مذکور از خمیر مرغ بدون هویت استفاده کرده که فاقد هرگونه شناسه مصرف، تاریخ تولید و انقضا بوده و با توجه به اینکه در زمان تولید این محصولات نظارت بهداشتی و شرعی صورت نگرفته است، با تشخیص مراجع قضایی کل محصولات معدوم و شرکت مذکور به دلیل تخلفات بهداشتی تا اطلاع ثانوی پلمپ شد.

 
 
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
میلاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۳
1
0
بیچاره مسئول فنی بیکار شد....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
0
0
سلام
اولا : آرزوی موفقیت برای دامپزشکی گرگان دارم
ثانیا : در لینک خبر بالا ، یه کارخونه هم در 21 اردیبهشت در گرگان پلمپ شده بود . یعنی به این زودی باز شده بود یا یه کارخونه دیگه هست؟
نظر شما
ادامه