کد خبر: ۳۵۴۱۷
تعداد نظرات: ۴ نظر
تشریح ابعاد مختلف بیماری تب کریمه کنگو از سوی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی  کشورتشریح ابعاد مختلف بیماری تب کریمه کنگو از سوی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی  کشور
 

مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی  با تشریح ابعاد مختلف  بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خون ریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام است که از طریق گزش کنه، ترشحات دام آلوده، خون دام­های آلوده، لاشه های ذبح شده  و له نمودن کنه آلوده به انسان منتقل و می تواند باعث بیماری در انسان شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر عباس عباسی» در ادامه افزود: دام های اهلی شامل گاو، گوسفند، بز، شتر و شترمرغ بیشتر در معرض ابتلای این بیماری هستند و تشخیص این بیماری در دام های زنده و بازرسی های بعد از کشتار بسیار دشوار است. همچنین با توجه به حساسیت ویروس نسبت به  PH اسیدی،  مهمترین راهکار جلوگیری از سرایت این بیماری به انسان، نگهداری انواع گوشت دام ذبح شده لااقل بمدت 24 ساعت  در دمای 4-0 درجه قبل از مصرف است .

مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی  جمعیت انسانی در معرض خطر این بیماری را عمدتاً چوپانان، قصابان، دامداران، کارگران کشتارگاههای دام، کشتارکنندگان غیر مجاز دام و پرستاران عنوان کرد .

دکتر عباسی مهمترین راهکارهای پیشگیری از بیماری را، مبارزه با انگل­های خارجی (کنه ها) از طریق سمپاشی، آموزش دامداران و کارکنان در معرض خطر، استفاده از پوشش های مناسب، بالا بردن امنیت فردی، سرد نمودن لاشه بمدت 24 ساعت در درجه یخچال، در معرض قرار نگرفتن افراد با ترشحات دام بیمار، عدم عرضه کشتار غیر مجاز در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه، تهیه گوشت از مجاری مجاز و دارای مهر و لیبل دامپزشکی و همچنین  افزایش مراقبت های قرنطینه ای درمبادی ورودی دام به کشور دانست .

وی به شهروندان توصیه کرد گوشت مصرفی را فقط از فروشگاه های مجاز تهیه کنند و قبل از خرید حتما به مهر و لیبل دامپزشکی مندرج بر لاشه کشتار توجه نمایند. همچنین بهتر است گوشت خریداری شده بمدت 24 ساعت در یخچال منزل نگهداری و سپس مصرف شود .
 
 
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۷
0
0
یعنی تمام کشتارگاههای دام ایران مجهز به اتاق سرد هستند؟ مردم مطمئن باشند؟
مثل کشتارگاه سیستان نباشد که بعد از وقوع حادثه یادشان اومد!!
و اینکه تکلیف قربانگاهها و مراکز کشتار تحت نظر شهرداریها چیست؟ایمن هستند؟
مردم به فنا نروند ....!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸
0
0
جناب دکتر لطفا از حاشیه رفتن خودداری کنید ..واردات دام زنده با مجوز رسمی سازمان دامپزشکی از کشورهای شرق کشور مسبب این بدبختی است ..چرا عیان با مردم صحبت نمی کنید ؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸
0
0
دامپزشکی صلاحیت نظارت بر غذای مردم راندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸
0
0
هر کس کمی دانش مربوطه را داشته باشد می داند که سمپاشی علاج درد نیست ..سالهاست پولهای گزاف برای واردات سم داده میشود و نتوانسته کمکی کند ..اگر می توانست کمکی کند ..تیلریوز الان در ایران نبود و تلفات نمی داد ..لطف کنید امار تلفات سالانه تیلریوز را اعلام کنید تا همگان بدانند پول برای سم دادن یعنی رانت خواری ....
نظر شما
ادامه