کد خبر: ۳۵۵۲۶
 

وزیران بهداشت G20  (گروه بیست)، برای نخستین بار در ۲۷ می ۲۰۱۷ به توافق رسیدند تا برای مقابله با رشد مقاومت میکروبی در برابر آنتی بیوتیک ها همکاری کنند و قرار شد تا پایان سال ۲۰۱۸ اقدامات ملی و منطقه ای آغاز شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، این دستاوردِ موفقیت آمیزی بود، چراکه تمام کشورها برای رسیدگی به این مشکل توافق کردند. گروه ۲۰ در آغاز روی تجویز ضروری آنتی بیوتیک ها متمرکز شده و پس از آن تمرکزش را روی استفاده از آنتی بیوتیک در کشاورزی قرار می دهد.

با کشف آنتی بیوتیک، بسیاری از عفونت های باکتریایی که پیش‌تر کشنده بودند، قابل درمان شده اند، اما استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها در مرغداری ها منجر به بروز گونه های مقاوم باکتری شده است.

گزارش اتحادیه اروپا در سال گذشته نشان داد که در ۲۸ عضو اتحادیه اروپا، سویه های جدید باکتری مقاوم مسئول بیش از ۲۵ هزار مرگ و میر در یک سال بودند. همچنین قرار است این موضوع مهم در ژوئیه سال جاری در اجلاس رهبران G20 در هامبورگ به بحث گذاشته شود.

البته باید همه ذی نفعان کشاورزی، مواد غذایی این موضوع را با جزئیات بیشتر و اقدامات لازم بین بخش خصوصی (در کل زنجیره عرضه) و دولتی انجام دهند. البته روشن است که این تغییرات نمی تواند در یک دوره کوتاه مدت تاثیرگذار باشد.

همچنین این تغییرات نیاز به مداخله دولت دارد. قطعا دولت باید (به ویژه وزارتخانه های کشاورزی، صنعت وتجارت، بهداشت و توسعه و رفاه اجتماعی و سازمان غذا و دارو) اقداماتی انجام دهد، اما نباید تنها از دولت انتظار داشت بلکه باید عموم افراد برای رفاه و سلامتی شان در این راه گام بردارند.

ترجمه: فرحناز سپهری

منبع: BusinessMirror
 
 
نظر شما
ادامه