کد خبر: ۳۵۶۳۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
بر اساس اصلاحیه شماره 2 استاندارد ملی ایران شماره 2303:
بر اساس اين اصلاحيه، در بسته بندی سوسيس و كالباس حاوی خميرمرغ، بايد از پوشش رنگی متمایز (زرد رنگ) استفاده شده و عبارت «حاوی خميرمرغ» بر روی آن درج گردد/ استفاده از خمیرمرغ فقط در محصولات تا 60 درصد گوشت مجاز خواهد بود ...
 

حکیم مهر - بر اساس اصلاحیه شماره 2 استاندارد ملی ایران شماره 2303 (سوسیس و کالباس – ویژگی ها و روش های آزمون)، استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس مجاز شد.

بر اساس اين اصلاحيه، براي بسته بندي سوسيس و كالباس حاوي خمير مرغ، بايد از پوشش رنگی متمایز (زرد رنگ) استفاده شده و عبارت «حاوي خمير مرغ» در نشانه گذاري آن درج گردد.

لازم به ذکر است، استفاده از خمیر مرغ فقط در سوسیس و کالباس تا 60 درصد گوشت مجاز خواهد بود.

پس از 2 سال مذاكره بين رؤسا و كارشناسان سازمان ملي استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشكي در مورد مقررات و چگونگي استفاده از گوشت مرغ جداسازي شده مكانيكي (خمير مرغ) در سوسيس و كالباس، سرانجام اصلاحيه استاندارد ملي سوسيس و كالباس در مورد شرايط فني و بهداشتي توليد سوسيس و كالباس با استفاده از خمير مرغ، سرانجام اين اصلاحيه به دبیری «مازیار تقوی» کارشناس مسئول پژوهشگاه استاندارد، در كميته ملي مورخ 30/2/96 به تصويب رسيد و با پيگيري هاي انجام شده در تاريخ 21/3/96 به صورت رسمي منتشر و بر روي سايت سازمان ملي استاندارد بارگذاري گرديد.

 
مطالب مرتبط
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مصطفی قلاوند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۴
0
0
سازمان استاندارد! و این فرزند ناخواسته سازمان غذا و دارو! رو هم دستورالعمل میدند که خمیر مرغ مجازه

بعد دو سال

بدبخت ملت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
0
0
تشكر از نمايندگان سازمان دامپزشكي كه با اقتدار ميدان را به غذا و دارو و استاندارد واگذار كردند
با اين حساب
مرجع ذي صلاح در مورد خمير مرغ، غذا و دارو نيز هست
همچنين واحدهاي بسته بندي مرغ چون تحت نظر دامپزشكي فعاليت دارند، فاقد صلاحيت توليد خمير مرغ هستند
تبريك به خودم تبريك به .............، تبريك به همه دامپزشكان
..................................
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۰
0
0
جای نگرانی نیست.واحدهای تحت نظر سازمان دامپزشکی راهکارش را پیدا خواهند کرد
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه