کد خبر: ۳۸۴۱۵
تعداد نظرات: ۲ نظر



رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدکنندگان عسل ضمن تاکید بر صدور گواهی استاندارد اجباری برای عسل، به مصرف‌کنندگان توصیه کرد که عسل‌های با موم به هیچ عنوان مصرف نکنند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «عبدالرضا بیگناه» اظهار کرد: در کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در خانه ملت حضور یافتیم و به نمایندگی از زنبورداران کشور مشکلات و معایب این حوزه را مطرح کردیم تا به دنبال راهکار اساسی در حل این مشکلات باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در این جلسه صدور گواهی استاندارد اجباری برای عسل و همچنین ارائه راهکارهایی برای به حداقل رساندن آلودگی‌های ملکه‌های ایرانی به انواع کنه‌ها و موضوع ازدیاد جمعیت زنبورهای عسل و تخم‌گذاری بیشتر با توجه جدی به حوزه شناسایی و پرورش ملکه‌های سالم با همکاری جهاد کشاورزی را خواستار شدیم.

رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدکنندگان عسل، ضرورت تخصیص اعتبارات لازم به ویژه تسهیلات کمک بهره بانکی را در قالب تسهیلات سرمایه در گردش به زنبورداران و همچنین تولیدکنندگان و پرورش‌دهندگان ملکه زنبور عسل، ژل رویال، زهر زنبور و موم را خواستار شد.

بیگناه به تفکیک بخش زنبور عسل از اداره کل طیور و زنبور عسل و ارتقای آن را به اداره کل زنبور عسل کشور به همراه رسیدگی به وضعیت بیمه تامین اجتماعی زنبورداران اشاره کرد و گفت: خواستار تخصیص اعتبارات لازم برای اصلاح نژاد ملکه زنبور عسل و همچنین تامین اعتبار برای تولید ملکه در کشور با توجه به نیاز فعالان این عرصه هستیم.

وی همکاری رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی مصرف عسل و بالا بردن سرانه مصرف عسل بدون موم را در کنار حمایت از صنعت بسته‌بندی عسل و صنایع مرتبط در راستای صادرات مهم دانست و بیان کرد: با توجه به اینکه تولید و توزیع داروهای قاچاق و تقلبی در بازار فعالان عرصه زنبور عسل را تهدید می‌کند باید از تولید و توزیع این داروها جلوگیری شود تا بهداشت جامعه دچار مخاطره نشود.

رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدکنندگان عسل ایران ضرورت افزایش سرمایه صندوق حمایت از صنعت زنبورداری را یادآور شد و خاطرنشان کرد: از طرف دولت و به منظور ارائه خدمات بهتر به صنعت زنبورداری به ویژه به استان‌هایی که سرمایه لازم را در صندوق ندارند باید شرایط مطلوبی فراهم شود.

بیگناه ادامه داد: خواستار حذف زنبورداری در سامانه مربوط به سازمان دامپزشکی، حمل و نقل و پایانه‌های کشور به دلیل سیر پیچیده اداری که اسباب سردرگمی و اتلاف وقت را در زمان کوچ زنبورداران به وجود می‌آورد هستیم.

وی اهمیت نظارت دقیق و بیشتر بر نحوه توزیع عسل توسط دستگاه‌های اجرایی مسئول از جمله معاونت غذا و دارو، دامپزشکی و تعزیرات حکومتی را یادآور شد و افزود: این نظارت‌ها سبب می‌شود تا در کنار حفظ سلامت مصرف‌کنندگان جلوگیری از عرضه عسل‌های نامرغوب و بی نام و نشان و فاقد علامات استاندارد و وزارت بهداشت و درمان را شاهد باشیم.

رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدکنندگان عسل ایران اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۷۳ هزار نفر در عرصه زنبورداری در کشور فعالیت می‌کنند؛ به طوری که با داشتن ۶۶۹ هزار کندو سالانه بیش از ۷۷ هزار تن عسل در کشور و روانه بازار مصرف می‌کنیم.

وی گفت: در تلاش هستیم تا مرکز تحقیقات عسل و زنبور عسل را در استان‌های تولیدکننده عسل نظیر اردبیل، مازندران و اصفهان راه‌اندازی کنیم .


انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۱
0
0
عسل چیه؟اون وقت مومش برا چی خوبه؟تو رو خدا یکی جواب بده
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۳
0
0
این صحبت ها چه ربطی به تیتر شما داره؟
نظر شما
ادامه