سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از برگزاری دوره آشنایی با ممیزی بهداشتی اماکن عرضه فرآوردههای خام دامی در این ادارهکل خبر داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل ازروابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، «دکتر مهدی ظفریپور» صبح امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: دوره آموزشی«آشنایی با ممیزی بهداشتی اماکن عرضه فرآوردههای خام دامی» به مدت 24 ساعت در سالن جلسات ادارهکل دامپزشکی استان کرمانشاه برگزار شد.
وی با بیان اینکه شرکتکنندگان در دوره مذکور کارشناسان و کمک کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و آزمایشگاه شاغل در ادارهکل و شبکههای تابعه بود، افزود: در این دوره شرکتکنندگان در ابتدا با تئوری ممیزی بهداشتی بر اساس استاندارد HACCP آشنا شدند و در ادامه دوره نحوه اجرا و انجام ممیزی بهداشتی در مراکز عرضه فراوردههای خام دامی به همکاران آموزش داده شد.
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی ادارهکل دامپزشکی استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم ممیزی بهداشتی در واحدهای تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، آشنایی بیشتر کارکنان دامپزشکی با سطوح مختلف ممیزی بهداشتی را از اهداف برگزاری این دوره عنوان کرد و گفت: در این دوره مقدمات ممیزی بهداشتی آموزش داده شد.
گفتنی است، این دوره از دورههای مصوب سازمان دامپزشکی کشور بود که توسط واحد آموزش برگزار شد.