کد خبر: ۳۹۰۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر



سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره‌ کل دامپزشکی استان کرمانشاه از برگزاری دوره آشنایی با ممیزی بهداشتی اماکن عرضه فرآورده‌های خام دامی در این اداره‌کل خبر داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل ازروابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، «دکتر مهدی ظفری‌پور» صبح امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: دوره آموزشی‌«‌آشنایی با ممیزی بهداشتی اماکن عرضه فرآورده‌های خام دامی» به مدت 24 ساعت در سالن جلسات اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه برگزار شد.

وی با بیان اینکه شرکت‌کنندگان در دوره مذکور کارشناسان و کمک کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و آزمایشگاه شاغل در اداره‌کل و شبکه‌های تابعه بود، افزود: در این دوره شرکت‌کنندگان در ابتدا با تئوری ممیزی بهداشتی بر اساس استاندارد HACCP آشنا شدند و در ادامه دوره نحوه اجرا و انجام ممیزی بهداشتی در مراکز عرضه فراورده‌های خام دامی به همکاران آموزش داده شد.

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم ممیزی بهداشتی در واحدهای تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی، آشنایی بیشتر کارکنان دامپزشکی با سطوح مختلف ممیزی بهداشتی را از اهداف برگزاری این دوره عنوان کرد و گفت: در این دوره مقدمات ممیزی بهداشتی آموزش داده شد.

گفتنی است، این دوره از دوره‌های مصوب سازمان دامپزشکی کشور بود که توسط واحد آموزش برگزار شد.



انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۱
0
1
برای ممیزی واحد ها در سال۱۳۸۷ شرکتهایی تشکیل شد سازمان دامپزشکی به جای همکاری با این شرکتها تیشه به ریشه بخش خصوصی زد وحالا تازه اعلام میکنه ممیزی ضروری هست؟ممیزی برای بخش دولتی خوبه ولی برای بخش خصوصی اخه؟اینها واقعا تعریف ممیزی را میدانند؟ایا میدانند ممیزی نباید توسط بخش دولتی انجام بشه؟بلکه دولت باید یک بخش سر ممیز و کنترل داشته باشه و امور ممیزی باید توسط بخش خصوصی انجام بشه .ریاست محترم سازمان دامپزشکی خواهشمندیم ما بهش خصوصی هم کار و هم وطن شما هستیم و هیچ وابستگی به هیچ دوول خارجی نداریم فقط تنها گناه ما اینه که در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در مسیر خصوصی سازی قرار گرفتیم لطفا کمکمان بفرمایید
نظر شما
ادامه