کد خبر: ۳۹۳۷۲
تعداد نظرات: ۴ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر علیرضا رفیعی‌‌پور» افزود: این شعار را دانشمندان در حوزه سلامت دام به سمت و سویی ببرند که از شرطی و شعاری بودن خارج شود و این واقعیت به معجزه تبدیل شود ...



حکیم مهر - رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به تاثیر تحقیقات و تولیدات موسسه رازی در جامعه و اقدامات در زمینه سلامت دام در کشور، گفت: ایمان داشته باشیم که پیشگیری یک معجزه است و یک مسئولیتی است که هیچ جایگزینی ندارد و این شعار را دانشمندان در حوزه سلامت دام به سمت و سویی ببرند که از شرطی و شعاری بودن خارج شود و این واقعیت به معجزه تبدیل شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر علیرضا رفیعی پور» در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر موسسه تحقیقاتی واکسن و سرم سازی رازی با اشاره به اینکه خیلی اوقات موضوع "پیشگیری از درمان بهتر است" به یک شعار تبدیل شده و کمتر به آن در حوزه سلامت و ماندگاری توجه می‌شود، گفت: امیدواریم این موضوع از شکل شعاری خارج شود.

وی تصریح کرد: اگر قرار است در جنگ سخت رزمندگان موفق باشند، باید حتما در کوله پشتی‌شان پادزهر و واکسن باشد که نشان می‌دهد موسسه مهم‌ترین ستاد فرماندهی جنگ است.

وی اظهار داشت: جنگ نرم را هم که اکنون با آن درگیر هستیم و می‌تواند حوزه امنیت غذایی ما را تهدید کند و تولید واکسن، پادزهر و مواد بیولوژیک به ما در این جنگ‌ها به ما کمک می‌کند تا دشمن را به زانو درآوریم.

وی گفت: زمانی که از دو واژه «پدافند غیرعامل» و «پدافند زیستی» توسط خواص جامعه که همان مسئولین عالی استانی و کشوری هستند، یاد می‌شود، به تنها بحثی که باید توجه شود بحث واکسن و مواد بیولوژیک است و موضوعی به نام موسسه به عنوان یک مرکز مهم پدافند زیستی می‌تواند در شرایط پیشگیری کمک حال جامعه باشد.

رفیعی پور با بیان اینکه واکسن میراث گرانبهایی است که گذشتگانی همچون رازی، زکریا، میرشمسی، کخ و کاوه برای ما به یادگار گذاشتند، اظهار امیدواری کرد که میراث دار خوبی برای این ارزش‌ها باشیم.

موسسه رازی مسئولیت حفظ و حراست از منافع ملی را عهده دار است

وی در ادامه با اشاره به گستره فعالیت موسسه رازی، افزود: در استان‌های مرزی محصولات موسسه حوزه امنیت اقتصادی و امنیت غذایی جامعه را تضمین می‌کند و در کل این موسسه مسئولیت حفظ و حراست از منافع ملی را عهده‌دار است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: موسسه رازی محصولاتش به نقاط مختلف کشور می‌رود که منجر به حفظ منافع ملی کشور می‌شود.

رفیعی پور برای توجیه نقش و جایگاه واکسن در بحث پیشگیری که وظیفه اصلی سازمان دامپزشکی است، بیان داشت: باید به ۵ دهه قبل برگردیم که واکسن‌ها در موسسه رازی تولید می‌شد و دامپزشکان برای ایمن‌سازی جمعیت دامی به دورترین نقاط به سراغ دامداران می‌رفتند ولی آنان دام‌ها و طیورشان را از دامپزشک برای مایه کوبی و پلاک کوبی مخفی می‌کردند.

وی ادامه داد: ولی اکنون پس از گذشت چند دهه شاهد آن هستیم که خود مردم روستایی و عشایری مطالبه‌گر شده‌اند، به طوریکه افراد این جوامع خودشان تماس می‌گیرند و درخواست واکسیناسیون دارند که نشان از اثرگذاری فعالیت محققان موسسه رازی و دامپزشکان دارد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور این مساله را اتفاق مبارکی دانست که در حوزه تاثیر واکسن افتاده و گفت: ارتباط موسسه در شکل سهل و آسان آن با بدنه علمی و اجرایی کشور باید بیش از چیزی که هست باشد، زیرا موسسه همچون نگین انگشتری در انگشتان است که می‌درخشد ولی انگشتان آن که همان دانشمندان هستند دیده نمی‌شوند.

در پایان این آیین از پژوهشگران و محققان برتر موسسه تحقیقاتی ۹۳ ساله واکسن و سرم‌سازی رازی تجلیل شد.

از ابتدای فعالیت این موسسه تا کنون بیش از ۷۰ نوع فراورده انسانی و دامی اعم از واکسن، سرم‌های درمانی ضد عقرب و مارگزیدگی و آنتی ژن تولید شده است.


انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
دامپزشک
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۲۱:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
0
0
برای اینکه فقط شعار ندهیم و عمل کنیم بایددرراستای تحقق شعارسازمانهای جهانی بهداشت که جهان واحد سلامت واحد است و یا دام سالم انسان سالم گام برداشت. و این امر با مدیریت یکپارچه بر امور بهداشت و سلامت و عدم موازی کاری سازمانی محقق خواهدشد که لازمه ان قرارگرفتن تمام بخش اجرایی سازمان دامپزشکی در بدنه وزارت بهداشت و اختصاص بودجه سلامت به ان است ......................
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۸
0
0
دکتر تو کوله پشتی یه تن ماهی و کمی نان خشک هم بزارین .اول باید زنده موند بعدش مبارزه کرد.صمنا کمی آب هم لازمه.در مجموع آب ونان سربازان رو فراموش نکنید چون اگر در اثر سوءتعذیه بیمار شوند مطمئنا یارای حمل سلاح و کوله پشتی رو برای جنگیدن ندارن . استراتژی جنگ میگه آدم بیمار و سرباز زخمی توی جنگ سربار واضافی اند و کمک که نخواهند رساند هیچ ، باعث شکست لشکر هم میشوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۸
0
1
با سلام اقای دکتر حالا که تاحدودی نقش دامپزشکی در اقتصاد هم مشخص شده بهتره تکلیف تسری هم مشخص بشه و به فکر اقتصاد کارمندان و بخش خصوصی دامپزشکی هم باشید
ثانیا معاون امور دام جها د که در اظهار نظرهای غیر کارشناسی مسئولین فنی رو اضافه دونست هم جواب گو باشه
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
0
0
از معاون جهاد وخود وزیر هم انتظاری بیش از این نیست ......... و ........ در گفته های آدم تبلور پیدا می کند مهم اینست که براحت نتوانند سلیقه هاشون رو تحمیل کنند
نظر شما
ادامه