کد خبر: ۳۹۷۲۱
 

بر اساس نتایج تحقیقات به عمل آمده، نیمچه های گوشتی بریتانیایی نسبت به بسیاری از انواع آنتی بیوتیک ها مقاوم شده اند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، با توجه به اعلام آژانس استانداردهای غذایی این کشور، آلودگی جوجه های گوشتی به کمپیلوباکتر طی سال های گذشته افزایش قابل توجهی داشته است.

بسیاری از محققین نیز این نتیجه گیری را داشته اند که این نوع باکتری از انواع کمپیلوباکترهای مقاوم به آنتی بیوتیک یا AMR می باشند.

همچنین مقاومت باکتری هایی از این دست به آنتی بیوتیک سایپروفلوکساسین در این کشور نیز به اثبات رسیده است.

آژانس استانداردهای غذایی انگلستان موسوم به FSA در گزارشی به این نکته اشاره نموده است که مقاومت باکتری ها در صنعت تولید گوشت مرغ در این کشور نسبت به سال های 2007 و 2008 میلادی، چالشی بزرگ در صنعت طیور انگلستان بوده و تولیدکنندگان راهی دشوار را در برابر این گونه مقاومت های دارویی پیش روی خواهند داشت.

با توجه به شرایط روی داده، FSA تلاش خواهد نمود تا فرهنگ سازی پخت و پز کامل این محصول را در مصرف کنندگان نهایی نهادینه کند.

 
 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه