ساعاتی پیش اسنادی منتشر شده است که به نظر میرسد تا حاکی از نقض شدید اصول بهداشتی در مسیر تهیه و بستهبندی گوشت مرغ در این کشور باشد .
به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، این اسناد توسط شبکه خبری گاردین منتشر شده است و مشتمل بر فهرستی از مشکلات بهداشتی در حین تولید گوشت مرغ میباشد. در این فهرست مواردی چون شستشوی مجدد با کلر محصولی که در حین پروسه تولید بر روی زمین افتاده باشد، بهرهگیری از آب با فشار بالا در کنار خط تولید برای شستشوی محصولاتی که احیاناً کثیف شده باشند، بهرهگیری از آب آلوده جمعآوری شده از زهکشی کف سالن تولید به منظور انجام شستشوهایی از این دست، مشاهده میشود .
در این گزارش ادعا شده است که در خلال سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ میلادی، در بیش از ۱۳ شرکت بزرگ گوشت مرغ؛ ۱۵۰۰۰ تخلف مختلف، شناسایی شده است. همچنین در اسنادی جداگانه، ۲۴ کارخانه تابعه شرکت پریدیل پریم که یکی از بزرگترین تامینکنندگان گوشت مرغ این کشور میباشد نیز معدودی از تخلفات شناسایی شده است.
دامپزشکی زیر نظر کشاورزی است!