کد خبر: ۴۰۹۰۲



محققین موفق به ساخت دستگاهی شده‌اند که توانایی شناسایی قطعات استخوان بجامانده در گوشت مرغ بسته‌بندی شده را در فرآیند تهیه و تولید چنین محصولاتی دارا می‌باشد .

به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، بنظر می‌رسد تا این سیستم که Sensor x خوانده می‌شود، با ایجاد حداکثری اطمینان به عملکرد آن، گامی بزرگ را در عرصه تولیدات محصولاتی از این دست بردارد. این دستگاه توانایی بررسی 240 قطعه مرغ را با ظریب خطای 5 درصدی، ظرف یک دقیقه دارا می‌باشد .

این سیستم تاکنون در بیش از 40 کشور دنیا مورد استفاده قرار گرفته است و شرکت سازنده آن در تلاش است تا با بهبود عملکرد، توانایی، کیفیت، ظرفیت و کارایی آن و معرفی به سایر کشورها، استانداردی جدید را در حوزه کیفیت و ایمنی مواد‌غذایی ایجاد نماید.


 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه