کد خبر: ۴۰۹۶۷



خوردن ماهی حداقل یک بار در هفته یا یک تا سه بار در ماه علاوه بر مصرف روزانه مکمل‌های روغن کبد ماهی، ممکن است باعث کاهش خطر ابتلا به مولتیپل اسکلروز شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از علم وفناوری، طبق مطالعه‌ای که امروز در دانشگاه اعصاب لس آنجلس صورت گرفت خوردن ماهی حداقل یک بار در هفته یا یک تا سه بار در ماه علاوه بر مصرف روزانه مکمل های روغن کبد ماهی ممکن است باعث کاهش خطر ابتلا به مولتیپل اسکلروز یا همان MS شود.

این یافته‌ها نشان می‌دهد که اسید چرب امگا ۳ در ماهی‌ها ممکن است با کاهش خطر ابتلا به  MS همراه باشد؛ مولتیپل اسکلروزیس یک بیماری سیستم عصبی مرکزی است که ارتباط بین مغز و سایر قسمت‌های بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد.


 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه