کد خبر: ۴۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر



مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: ارتقاء شاخص‌های بهداشتی محصولات تولیدی کشتارگاه‌های دام و طیور یکی از برنامه‌های اصلی سال جاری اداره کل دامپزشکی استان و مدیران کشتارگاهاست

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، اولین جلسه تبیین سیاست‌های بهداشتی درکشتارگاه‌های دام و طیور با تاکید بر ارائه محصول نهایی مطابق با استاندارد‌های مربوطه جهت اجرا در سال 97، با حضور اعضای انجمن‌های صنفی کشتارگاه‌های دام و طیور، مدیران ستادی و مسئولین ادارات شهرستان‌های استان تهران در روز چهارشنبه 22/01/97در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.

در ابتدای جلسه «دکتر برائی نژاد» مدیر کل دامپزشکی استان تهران ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و تحقق شعار سال "حمایت از کالای ایرانی" با اشاره به اهمیت ارتقاء شاخص‌های بهداشتی محصولات تولیدی کشتارگاه‌های دام و طیور استان تهران در سال 97 گفت: اجرای طرح ارتقاء سطح بهداشتی وساختاری کشتارگاه‌های دام وطیور از سال 95 شروع و امید است در سال جاری استاندارد سازی و رفع نواقص ساختاری کشتارگاه‌ها به منظور تولید محصول نهایی سالم و بهداشتی بصورت کامل محقق گردد.

وی افزود: کشتارگاه‌های دام و طیور به دلیل تولید فرآورده‌های خام گوشتی به صورت مستقیم با بهداشت و سلامت مردم در ارتباط تنگاتنگ بوده و نیاز به پایش مستمر دارند که روند نظارت موجب رعایت بیشتر بهداشت و در نتیجه بهبود کیفیت فرآورده‌های تولیدی خواهد شد.







انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۴
0
0
به به همه جمع ند خدا به خیر کند
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه