کد خبر: ۴۱۵۱۱
 

ارتقاء سطح آگاهی های افراد در ارتباط با شرایط نگاهداری فرآورده های خام دامی از جمله مهمترین وظایف اداره کل دامپزشکی استان به شمار می رود و این امکان را فراهم خواهد ساخت عموم مردم در هنگام خرید، نظارت کافی بر سلامت فرآورده خریداری شده داشته باشند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین با بیان مطلب فوق افزود: سازمان دامپزشکی کشور که متولی اصلی نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی در تمام مراحل تولید، حمل و نقل، فرآوری، نگهداری و عرضه این محصولات می باشد، دستورالعمل اجرایی "عمر ماندگاری فرآورده‌های خام دامی" را تدوین نموده که مبنای قضاوت بازرسین اداره کل دامپزشکی استان می باشد و اطلاع رسانی به هم استانی های محترم از آن مفید خواهد بود.

 «دکتر راول غلامپور اقدمی» از عموم هم استانی ها خواست: اقلام مورد نیاز خود را صرفاً از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و در هنگام خرید نیز توجه ویژه به شرایط نگهداری، شرایط ظاهری فرآورده، نشانه‌گذاری و تاریخ تولید و انقضا داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در این ارتباط می توانند نسبت به پیگیری آن از طریق سامانه پیامکی 50001512 اداره کل دامپزشکی استان قزوین اقدام نمایند.

 
 
نظر شما
ادامه