«دکتر صادقی» رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: در راستای بازدید از واحدهای تابعه تولیدی مواد خام دامی در سطح شهرستان و در پی بازدید انجام گرفته کارشناسان بازرسی مواد خام دامی از واحد تولید و بسته بندی پای مرغ شهرستان حدود ده تن پای مرغ غیرقابل مصرف که به دلیل شرایط نامناسب بهداشتی و خارج از ضوابط سازمان در محل نگهداری شده بود و همچنین به دلیل استشمام بوی بد و فساد محموله در کشتارگاه توقیف و پس از انجام هماهنگیهای لازم با واحد حقوقی و حراست اداره کل دامپزشکی استان و درحضور مالک کالا و مسئول فنی بهداشتی واحد ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی خارخ گردید.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار، وی افزود: پرسنل مواد خام دامی شهرستان با جدیت مراکز عرضه و تولید مواد خام دامی در سطح شهرستان را بصورت شبانه روزی رصد میکنند افزود: موارد تخلفات بهداشتی مشاهده شده در اسرع وقت تعیین تکلیف و با متخلف برخورد قانونی صورت میگیرد.
دکتر صادقی در ادامه با اشاره به اینکه تولیدکنندگان مواد خام دامی در فرآیند تولید محصول موظف به رعایت دستورالعملهای سازمان دامپزشکی هستند گفت: در صورت مشاهده هرگونه موارد مغایر با قوانین و مقررات سازمان با متخلفین برخورد میگردد.
این مقام مسئول با اشاره به وظیفه خطیر دامپزشکی در امر امنیت و ایمنی غذایی به شهروندان اطمینان داد که تمامی مواد خام دامی در شهرستان بهار تحت نظارت و کنترل اداره دامپزشکی شهرستان بوده و از سلامت محصولات غذایی دامی اطمینان خاطر داشته باشند.