کد خبر: ۴۲۲۷

حکیم مهر - انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اولین کنگره ملی پروبیوتیک و پره‎بیوتیک ایران را در اردیبهشت ماه 1390 برگزار می نماید .

شایان ذکر است که موضوع اصلی کنگره از صنعت تا بالین بوده و محورهای اصلی به شرح ذیل و به نحوی جامع تعریف شده تا همه ابعاد موضوع را در برگیرد.

محورهای اصلی عبارتند از :

میکروب شناسی (ویژگی های ماهیت شناختی، ساخت کاری، زیست شیمی و بوم شناختی گونه ها)

تغذیه- بالینی (ایمنی شناسی پروبیوتیک ها، سازوکار سلامت بخشی آن ها در بدن و قابلیت زیستی پس از ورود به بدن تا رسیدن به منطقه هدف)

زیست فناوری (بهینه سازی و اصلاح ژنتیکی پروبیوتیک ها جهت زنده مانی و عمل در بدن و بافراورده؛ سازوکار تولید و بهینه سازی کشت های آغازگر در فرآورده های غذایی گوناگون)

فن آوری غذایی بهینه سازی فرایند تولید و فرمول بندی مطلوب موادغذایی جهت حصول بهترین نتیجه سلامت بخش (قابلیت زیستی پروبیوتیکها در فراورده تا لحظه مصرف و قابلیت حفاظت فراورده از آنها پس از ورود به بدن، بررسی ارگانولپتیک ها، ابعاد اقتصادی، اجتماعی فرهنگی مصرف، پذیرش و سهولت مصرف، بررسی های زیست – محیطی)

مهندسی غذایی( مرتبط با مدیسازی فرآورده پروبیوتیک مانند روند رشد و بقای پروبیوتیک ها، روند شکل گیری بافت و طعم فرآورده ها در همبستگی با روند رشد پروبیوتیک ها، شبیه سازی سرعت رشد و روند بقای پروبیوتیک ها طی رسیدن و نگهداری فراورده ها)

جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی زیر مراجعه و یا با شماره تلفن زیر تماس حاصل نمایید.

نشانی: شهرک قدس، بلوار شهید فرحزادی ، خیابان ارغوان غربی ، پلاک 46، کد پستی 1981619574 ، صندوق پستی 4741 - 19395

تلفن :5- 02122357483

نمابر : 02122360660

 

 

نظر شما
ادامه