کد خبر: ۴۲۴۸۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
دبیر انجمن واردکنندگان دارو، افزودنی و مواد بیولوژیک دام:
«دکتر امیر رضا بیدگلی» افزود: در بخش‌هایی مانند گوسفندداری سنتی برای داروهای انگلی این مشکلات بیشتر خواهد شد ...
 

حکیم مهر: دبیر انجمن واردکنندگان دارو، افزودنی و مواد بیولوژیک دام گفت: نگرانی ما در بخش صنعتی با توجه به تغییرات ارزی، تحریم ها و بروکراسی ارزی کمبود واکسن است که در این صورت شاهد اپیدمی‌های خطرناکی خواهیم بود. در بخش‌هایی مانند گوسفندداری سنتی برای داروهای انگلی این مشکلات بیشتر خواهد شد و با وجود خشکسالی این مشکل برای دام‌های پرواری دوچندان می‌شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایلنا، «دکتر امیر رضا بیدگلی» در مورد تاثیر حذف یارانه ارزی داروهای دامپزشکی گفت: ما پیش از این به نتیجه رسیده بودیم که عدم پرداخت ارز یارانه‌ای به دلیل اولا فساد انگیز بودن در تخصیص و دوما افزایش مصرف به دلیل ارزانی مشکل زا است که در صورت واقعی شدن قیمت این اتفاقات دیگر بروز نخواهد داشت و این در راستای تقویت تجارت و مصرف بهینه است.

وی اضافه کرد: در یک ماه پیش به مراجع مربوطه مانند جهاد کشاورزی و بانک مرکزی اعلام کرده‌ایم که نیازی به ارز یارانه‌ای نداریم و با توجه به موارد مذکور علاقمند هستیم که ارز 4200 تومان تخصیص یابد و چون قیمت گذار سال قبل با دلار 3400 تومان کالاها را می‌گرفت با شرایط کنونی شاهد افزایش حداقل 30 درصد قیمت‌ها خواهیم بود.

بیدگلی در مورد مشکلات تخصیص ارز گفت: علاوه بر افزایش قیمت ارز شاهد مشکلات در مکانیسم تخصیص ارز هستیم به طوری که بسیاری از کالاها سه یا چهار ماه است که در گمرک معطل مانده و یا در مبادی حمل مشکل دارند.

وی ادامه داد: علاوه بر تغییرات ارزی شاهد بروکراسی اداری سنگین بین سامانه جامع تجارت، بانک مرکزی و بانک‌های عامل هستیم به طوری که برای یک خرید ساده و معمولی چندین بار باید نامه‌نگاری صورت گیرد.

وی یادآور شد: از سویی مشکلاتی که سامانه نیما ایجاد کرده است باعث کاهش واردات در کشور شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه در کنار افزایش قیمت با مشکل کمبود دارو هم رو به رو باشیم.

وی در مورد تخصیص ارز به این بخش گفت: ارز دولتی از دو منبع بانک مرکزی و ارجاع به سامانه نیما تخصیص می یابد که در مورد بانک مرکزی در خواست‌ها به سرعت عملیاتی می‌شود اما در مورد سامانه نیما به دلیل مشخص نبودن سازوکار اجرایی، وارد نشدن منابع صادراتی، نحوه ی تعامل بانک‌ها با بانک مرکزی و نیز نحوه ی تعامل صرافی‌ها با مشکل روبه رو بوده، به طوری که اکثر قریب به اتفاق ارجاع ها محقق نمی‌شوند.

بیدگلی با ابراز نگرانی از شیوع اپیدمی‌های خطرناک افزود: در مورد بخش دامداری صنعتی که وظیفه تولید گوشت گوساله و شیر را دارد و مرغداری‌ها که گوشت یا تخم مرغ تولید می‌کنند تقریبا شاهد افزایش هزینه های واکسن، ضدعفونی و خدمات دامپزشکی خواهیم بود که این میزان طبق اعلام مرکز آمار ایران سه درصد خواهد بود.

وی گفت: نگرانی ما در بخش صنعتی با توجه به تغییرات ارزی، تحریم ها و بروکراسی ارزی کمبود واکسن است که در این صورت شاهد اپیدمی‌های خطرناکی خواهیم بود که برای بر طرف کردن این مشکل در حال رایزنی هستیم.

وی اضافه کرد: اما در بخش‌هایی مانند گوسفندداری سنتی برای داروهای انگلی این مشکلات بیشتر خواهد شد و با وجود خشکسالی این مشکل برای دام‌های پرواری دوچندان خواهد بود.

 
 
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۷
0
0
حکیم مهر .شد یک بار خبر خوب چاپ کنین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۷
0
0
اصلا نگران نباشید برادران ....... برای شما واکسن که هیچچ هر چه بخواهید حاضر میکنند. 40 سال بزرگان دامپزشکی زدند توی سرشان انستیو های رازی و پاستور را تقویت کنید. بهترین واکسن سازهای ایرانی را به جرم غیر متحد بودن اخراج کردند و افرادی غریبه با این شغل را گذاشتند سر کار. از متخصص تولید مثل گرفته تا شیمی و فیزیک بفرما این هم حاصلش. آقای وزیر شما که قرار بود رازی را تعطیل کنید پاسخ بدهید. ذزت ،سویا، یونجه و.... از خارج واکسن از خارج پس تو این 40 سال چه کرده اید. چقدر نفت بدهیم واکسن و دارو بگیریم.نتیجه همینطور که دوست عزیز فرمودند در آینده ای بس نزدیک شاهد واگیریهای بزرگی خواهیم بود بدون اینکه کسی پاسخگو باشد.
قانوهای پوشالی
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۷
0
0
بروکراسی در ایران و سازمان های ایران مثل سریال شب های برره واقعا دست و پا گیر شده و در خیلی مواقع کار و هدف اصلی را متوقف می کند.
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۸
0
0
تا کی واردات .............
نظر شما
ادامه