کد خبر: ۴۳۰۸۸
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر علیرضا رفیعی‌پور» افزود: بروز بیماری در شرایط بسیار گرم نشان‌دهنده این است که این ویروس می‌تواند در سخت‌ترین شرایط یعنی گرمای طاقت‌فرسا هم گردش داشته باشد ...
 

حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور از رصد و پایش بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در ۱۲ استان پر ریسک و ۶۲۰ تالاب کشور تا شعاع ۵۰ کیلومتری برای آمادگی و مقابله با این بیماری خبر داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر علیرضا رفیعی پور» گفت: طی ماه‌های گذشته با اقدامات ستاد اجرایی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان می توان با صراحت گفت که این بیماری تحت کنترل کامل است. بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و پیش‌بینی‌های صورت گرفته و شرایط ورود بیماری به کشور، نشان می‌داد که هنوز چرخش این ویروس در کشور وجود دارد و این نگرانی به وجود آمد که آنفلوآنزا دوباره در کشور شیوع و حالت طغیانی پیدا کند اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است.

وی با اشاره به اینکه بروز بیماری در شرایط بسیار گرم نشان دهنده این است که این ویروس می‌تواند در سخت‌ترین شرایط یعنی گرمای طاقت‌فرسا هم گردش داشته باشد و در سرما این مخاطره قطعاً بیشتر می‌شود، افزود: در این راستا دو اقدام دیگر را در کنار دیگر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در ستاد اجرایی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان مدنظر قرار دادیم، که یکی از آنها را رصد، پایش و تشخیص بیماری از مرغ بومی و روستایی در استان های با ریسک بالا در دستور کار قرار داد اینکه بتوانیم رد پای ویروس را شناسایی و رصد کرده و با آن مقابله لازم را انجام دهیم.

رئیس سازمان دامپزشکی ادامه داد: در مهرماه امسال رصد، پایش و تشخیص ویروس این بیماری در شعاع پنج، ۱۰ و ۵۰ کیلومتری ۶۲۰ تالاب آبگیر محل ورود پرندگان مهاجر را در دستور کار قرار داده‌ایم و همه پرندگان مهاجر و طیور بومی و صنعتی حاشیه این تالاب‌ها را در این طرح مورد بررسی و آزمایش قرار می‌دهیم، تا هوشیاری و آماده‌باش خود را در سال جاری به صورت دائم حفظ کنیم و بتوانیم برای مقابله با این بیماری در نیمه دوم امسال آماده باشیم.

رفیعی پور در پاسخ به این سوال که کدام دستگاه‌ها و متولیان بخش خصوصی و دولتی در حوزه مبارزه با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان کم کاری کرده و مشارکت در این زمینه چگونه بوده است، گفت: اعضای ستاد آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در همه دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی به صورت فعال جلسات این ستاد را شرکت کرده و گزارشات خود را ارائه می دهند و همکاری خوبی را با ستاد اجرایی و ستاد ملی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان تاکنون انجام دادند، اما در جلسات ستاد اجرائی که در سازمان دامپزشکی برگزار می شود، همه چیز به صراحت عنوان شده و اگر هر کسی کوتاهی کرده باشد، آن را اعلام می‌کنیم که البته رسانه‌ها نیز می‌توانند در این جلسات حضور یابند و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. اما مسلماً هر دستگاه متولی اجرایی، نظارتی، انتظامی و امنیتی در حوزه مبارزه با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان کوتاهی کند، بدون هیچ تعارف و ملاحظه ای نام آن را اعلام خواهیم کرد.

 

 
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۰
0
0
انقدر تحت کنترله که دیگر مرغی نمانده . الودگی دوره خودش را طی می کنه و زمان رکود بیماری دکتر با افتخار از جمع شدن بیماری می گوید .
دل و جرات داشته باشید و بگویید که ناتوانید و کارهایتان تا الان بی نتیجه بوده تا با تلاش نخبگان مشکل را حل کنند .
دکتر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۰
0
0
هنوز تو این گرمای تابستان اصفهان مثبت شده وای به حال ما در زمستان ، جناب دکتر ........ بسته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۰
0
0
و همه پرندگان مهاجر و طیور بومی و صنعتی حاشیه این تالاب‌ها را در این طرح مورد بررسی و آزمایش قرار می‌دهیم، 
کار از ........ هم گذشته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۰
0
0
آره واقعا تحت کنترله که تو تابستون شیوع پیدا کرده چه برسه به زمستون. ویروس بومی شده. سالها پرورش طیور به شیوه سنتی و با مدیریت ضعیف نتیجه بهتر از این به بار نمی آورد.
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۲:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۰
0
0
وقتی شمال کشور بدون مجوز دامپزشکی و حتی بدون پروانه دارن پشت سر هم جوجه ریزی میکنند و دامپزشکی هیچ نقشی نداره و فقط در استانهای کوچک سماصط اجرا میشود اگر مرغی نمیرد از بیماری عجیب است.
چرا یکدام از مسئولین حاضر نیستند تشریف ببرند تک تک مرغداری های شهرستانهای شمالی رو بررسی کنند تا متوجه شوند ۹۹% بدون مجوز و پروانه هستند.
اگر میدانید و عمل نمیکنید باید جوابگو باشید و ننگ بر شما باد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۰
0
0
واقعا صنعت طیور کشور نابود شده آقای دکتر میفرمایند که تحت کنترل است. ... اینکه می بینید تلفات کمه به خاطر اینه که دیگه مرغی نمانده
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۰
0
0
دستور دادن تحت کنترل باشه.یعنی تحت کنترل.
دکتر با تجربه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۰
0
0
ببینید عزیزان منتقد .............!
شما هم بودید فکر ........... و موضع گیریهای این چنینی نمی افتادید؟!
...........................!
بنابراین دوستان دولتی منتظر تسری در حکم نباشند!
دوستان بخش خصوصی منتظر ماده ۱۹ نباشند!
مرغداران عزیز هم در صورت تلفات دادن بدانند بیماری تحت کنترل بوده و هست و خواهد بود تا اسفند ۹۸
یا علی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
0
0
مرغی هست که بخواد انفولانزا بگیرد.
اميرحسين
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
0
0
جناب آقای رئیس افرادی با برنامه ها و اهداف خاصی دور و برتان را گرفته اند و فقط بلدند حرف بزنند دریغ از عمل. اطلاعات نادرست و وارونه چه در موارد فنی و اجرایی و چه در خصوص افراد به شما می دهند .................... رئیس محترم در این چند روز ریاست زمام امور را از دست ندهید و اعتماد بیش از حد نکنید نمونه ای از .......های آنان: مرغهای بدون آنتی بیوتیک،کاهش آنفلوانزا، کاهش تب برفکی، افزایش عملکرد واکسیناسیون، آمارسازی، ضبط فرآورده‌های خام دامی ، ارزیابی عملکرد ادارات کل، بهبود وضعیت مسئولین فنی، رضایت همکاران و بهره برداران و... .
رئیس محترم لطفا امورات سازمان را جمع کنید و راساً در مورد مدیران تصمیم بگیرید.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۳:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۲
0
0
سالهاست که ما دامپزشکان معنی تحت کنترل را بخوبی فهمیده ایم . یعنی وضع خیلی خرااااابه!!!!!
نظر شما
ادامه