کد خبر: ۴۴۶۸۷
تعداد نظرات: ۲ نظر



مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: بررسی‌های ما حاکی از عرضه پرندگان حرام گوشت در بازار کیان اهواز توسط دستفروشان است اما شهرداری اهواز به این موضوع ورود نکرده و اقدامی برای جمع آوری عرضه کنندگان این پرندگان انجام نمی‌دهد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «احمدرضا لاهیجان زاده» در کارگروه مخاطرات زیست محیطی استان اظهار داشت: پرندگانی که برخی صیادان برای فروش به بازار کیان می‌آورند پرندگان وحشی و حرام گوشت هستند که پس از کندن پوست شان آنها را برای فروش عرضه می‌کنند.

وی افزود: شهرداری اهواز و دامپزشکی باید با ورود جدی به این موضوع وظیفه نظارتی خود را ایفا کنند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به این که این گونه پرندگان می‌توانند ناقل بیماری باشند، توضیح داد: طی ۲ سال گذشته دامپزشکی اعلام کرد که بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان شیوع پیدا کرده و امکان انتقال این بیماری به انسان نیز وجود دارد، این واقعیت لزوم کنترل بیشتر بازار عرضه را مضاعف می‌کند.

لاهیجان زاده همچنین به صید غیرمجاز ماهی‌ها اشاره کرد و بیان کرد: اخیرا صیادان غیرمجاز با استفاده از برق اقدام به صید ماهی می‌کنند که موجب کشتار دسته جمعی و از بین بردن تنوع زیستی می‌شوند و علاوه بر ماهی‌ها گونه‌های دیگر را نیز نابود می‌کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر صیادانی به صید ماهی در هورالعظیم، تالاب شادگان و برخی رودخانه‌های استان با استفاده از شوک الکتریکی با یک کابل برق اقدام می‌کنند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان بیان کرد: این صیادان مسلح هستند و شب هنگام اقدام به این کار می‌کنند لذا این موضوع را در شورای تامین استان مطرح می‌کنیم تا تصمیم لازم اتخاذ شود.

وی تاکید کرد: صید با برق در تخمک گذاری ماهی‌ها اثر می‌گذارد و موجب کاهش ذخیره ژنتیکی آبزیان می‌شود.

لاهیجان زاده همچنین به مهاجرات پرندگان اشاره کرد و گفت: طی ماه آینده مهاجرت پرندگان را در پیش داریم و با توجه به این که آبگیرهای خوزستان منحصر به فرد هستند پرندگان زیادی به این استان می‌آیند.

وی افزود: ۱۲۷ هزار هکتار محیط تالابی در هورالعظیم و ۵۳ هزار هکتار در شادگان از جمله مهمترین نقاطی هستند که پرندگان همه ساله برای زمستان گذرانی و تخمگذاری به آنجا مهاجرت می‌کنند همچنین تالاب بامدژ با وجود این که تنها ۳ تا ۴ هزار هکتار وسعت دارد اما نزدیک به ۵۵ هزار پرنده قبلا در آن سرشماری شده است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به صیادانی که اقدام به صید این پرندگان می‌کنند بیان کرد: یکی از مشکلات اساسی ما وجود صیادان در هورالعظیم است که از مرزبانی می‌خواهیم ترددها در این منطقه را کنترل کنند.

وی گفت: صیادان اسلحه جنگی در اختیار دارند و با پنهان شدن در نیزارها به راحتی به نیروهای یگان حفاظت محیط زیست تیراندازی می‌کنند که نیازمند برخورد جدی و قاطع است.



انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
دامپزشکی آذربایجان
|
France
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۹
0
1
عجب محیط زیستی پر رویی دست پیش را گرفتند پس نیفتند شما باید مانع شکار شکارچیان بشوید. حالا که شکارچیان را آزاد به امان خدا گذاشتید ؛ فلان اداره برود جمعش کند شما مسلح هستید !!!! اگه واقعا کاری می خواهید انجام دهید بروید بپرسید از کدام شکارچی خریده یا چرا خودش شکار کرده. دامپزشکی که مسئول کم کاری شما محیط زیستی ها نیست.
لرستان
|
France
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۹
0
1
محیط زیست اخه خودتان چه کردی با ایران؛ تمام تالابها و دریاچه ها خشک و شوره زار که گرد و خاکش زندگی مردم را فلج کرده؛ خوزستان را جدیدا مشکل دود هم اضافه شده؛ سد سازی گتوند و خشک کردن تمام نخلستانها و آتش سوزیها چه کاری کردید . شکار هم که ول وله . خودتان هم پاشید جلوی شکارچیان را بگیرید. شما به حلال و حرام چه ؟ صورت مسآله را می خواهید پاک کنید. شکار حلال و حرام ندارد.
شما محیط زیستیها باید مانع شکار شوید
نظر شما
ادامه