کد خبر: ۴۵۵۱۶
رئیس سازمان دامپزشکی کشور عنوان کرد:
«دکتر علیرضا رفیعی‌پور» اظهار داشت: هم اکنون حدود ۱۰۰۰ واحد کشتارگاه دامی و طیور در کشور وجود دارد که از این تعداد ۲۶۸ واحد کشتارگاه طیور و ۸۵ واحد کشتارگاه دامی، صنعتی است ...
 

حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از مجموع 268 کشتارگاه صنعتی طیور در کشور، هم اکنون 37 کشتارگاه دارای کد صادراتی (IR) است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر علیرضا رفیعی پور» اظهار داشت: کد صادراتی برای این تعداد کشتارگاه صنعتی ظرف سه سال گذشته از طریق سازمان دامپزشکی صادر شده است تا این واحدها قابلیت صادرات محصولات خود را به کشورهای مختلف داشته باشند.

وی با بیان اینکه هم اکنون صدور کد صادرات بین المللی برای 21 واحد کشتارگاه صنعتی طیور دیگر در دست بررسی است، گفت: هر شرکت و کشتارگاهی در صورت دریافت کد IR می تواند کالای خود را به 180 کشور دنیا ارسال کند.

رفیعی پور اضافه کرد: هم اکنون حدود یکهزار واحد کشتارگاه دامی و طیور در کشور وجود دارد که از این تعداد 268 واحد کشتارگاه طیور و 85 واحد کشتارگاه دامی، صنعتی است.

وی با تاکید بر تغییر کشتارگاه های دامی سنتی به صنعتی، اظهار داشت: به ازای هر کشتارگاه صنعتی که وارد مدار می شود، پنج تا 10 کشتارگاه قدیمی و سنتی از رده خارج می گردد.

رفیعی پور با اشاره به اینکه سالانه بیش از 14 میلیون تن محصولات دامی در کشور تولید می شود، گفت: این میزان تولیدات دامی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، تخم مرغ، عسل و شیرخام است که بیشتر آن به مصرف داخل کشور می رسد و تنها سالانه حدود یک میلیون تن آن صادر می شود.

وی با تاکید بر اینکه اینکه بیماری آنفلوانزای پرندگان امسال در سطح کشور به خوبی کنترل شده است، ابراز امیدواری کرد که میزان صادرات تولیدات دامی افزایش یافته و حتی تخم مرغ نیز امکان صادرات یابد.

رفیعی پور با بیان اهمیت سرمایه های دامی کشور، گفت: ارزش سرمایه های دامی هم اکنون پس از نفت با بیش از 134 هزار میلیارد ریال، رتبه دوم کشور را داراست که به عنوان یک سرمایه گذاری دائمی، نقش مهمی در اشتغال پایدار در کشور دارد.

وی افزود: در حالی که نفت یک سرمایه تمام شدنی است، سرمایه گذاری در بخش های مرتبط با دام از جمله پرورش دام، طیور، زنبور عسل، کرم ابریشم، کشتارگاه های صنعتی و آبزیان به عنوان یک سرمایه گذاری پایدار و مولد نقش موثری در تولید کشور داراست.

رفیعی پور با بیان اینکه امروزه اتکا در حوزه غذایی بسیار حائز اهمیت است، از سرمایه گذاران خواست با سرمایه گذاری در حوزه دام، به امنیت غذایی مردم و کشور کمک کنند.

به گزارش ایرنا و بر اساس آخرین نتایج مرکز آمار ایران هم اکنون تعداد یک میلیون و 394 هزار بهره بردار دام در کشور وجود دارد.

 
 
نظر شما
ادامه