مدیرکل دامپزشکی استان
کرمانشاه گفت: بازار استان در ایام پایانی سال در رابطه با کالاهای اساسی باید در
کنترل ناظران باشد تا از لحاظ گوشت سفید و قرمز هیچ کمبودی نداشته باشیم.
به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، استاندار به همراه جمعی
از مدیرکل دامپزشکی استان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و مسؤول هماهنگی ولیفقیه
جهاد کشاورزی و جمعی از مدیران استانی در راستای نظارت و تنظیم بازار شب عید و
کالاهای اساسی از یکی از کشتارگاه مرغ طیور استان بازدید و با مدیران این کشتارگاه
دیدار و گفتگو کرد.
در این بازدید تمامی نظارتهای دامپزشکی بر فرآیند ذبح مرغ
برای استحصال گوشت مرغ سالم و بهداشتی و همچنین راهکارهای ارتقای فنی کشتارگاه و
مشکلات تامین طیور زنده مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در این بازدید، ضمن نظارت
بر روند انجام کار از بخشهای مختلف کشتارگاه بازدید به عمل آمده و ضمن ارائه
تذکرات و آموزشهای لازم به کارکنان و پرسنل کشتارگاه نسبت به توزیع تراکت و پمفلتهای
آموزشی و بهداشتی نیز اقدام کرد.
«دکتر امید
حاج محمدی» افزود: باید با تدابیر لازم و انجام پیشبینیهای مناسب، بازار استان
در ایام پایانی سال در رابطه با کالاهای اساسی در کنترل ناظران باشد تا از لحاظ
گوشت سفید و قرمز هیچ کمبودی نداشته باشیم.
گفتنی است، این واحد تولیدی که در سال1388 شروع به
تولید کرد، در محدوده شمال غربی شهر کرمانشاه قرار دارد و مجهز به ماشینآلات جدید
و با سرمایهگذاری 50 میلیارد ریال بخش خصوصی احداث شده و با تولیدات خود از جمله
کشتار مرغ و قطعات بستهبندی شده منجر به اشتغالزایی 80 نفر مستقیم و 120 نفر
غیرمستقیم شده است.