کد خبر: ۴۷۵۰۱
تعداد نظرات: ۵ نظر


مرجع آزمایشگاهی تعیین نوع گوشت در اداره کل دامپزشکی استان قزوین راه اندازی شده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از صدا و سیما، رئیس دامپزشکی شهرستان آبیک در جلسه شورای ترافیک و ستاد ساماندهی و ارتقاءسفر‌های نوروزی این شهرستان با اشاره به تشکیل اکیپ شبانه نوروزی نظارت بر روند فعالیت رستوران‌های بین راهی گفت: گوشت‌های مصرفی تمامی رستوران‌های بین راهی شهری و مجتمع‌های خدماتی، روزانه نمونه برداری می‌شود.

«دکتر یعقوبی» درباره شایعه استفاده از گوشت الاغ هم گفت: قیمت بالای الاغ به ویژه شیر این حیوان، مانع ذبح و استفاده از گوشت آن در رستوران هاست و از این نظر، هیچ توجیه اقتصادی برای استفاده از آن در رستوران‌ها وجود ندارد.

فرماندار آبیک هم با تاکید بر هماهنگی تمام ادارات خدمات رسان برای استقبال از بهار و ارائه خدمات مطلوب به مسافران عبوری و مهمانان نوروزی گفت: تمامی ادارات خدمات رسان شهرستان در تعطیلات نوروز، ملزم به تعیین کشیک شبانه روزی هستند.

احمدپور افزود: آبیک در حاشیه شاهراه شمالغرب کشور قرار دارد و از این ظرفیت باید به نحو شایسته‌ای برای توقف و جذب مسافران استفاده کرد.

 
 
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن سعیدی
|
Romania
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
0
0
مگه گوشت الاغ را در ایران چند خرید می کنند که برای سوء استفاده و تقلبات به جای گوشت مجاز توسط یکسری متخلف ،مقرون به صرفه نباشد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
0
1
از الاغ ارزنتر مگه داریم.با 500 تومان میشه یه الاغ چاق وچله خرید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
0
0
مگه الاغ نر هم شیر میدهد
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
0
0
به هرحال الاغ نر و ماده پیر از شیر افتاده هم داریم ،همه الاغها که شیری نیستند!
من
|
Canada
|
۰۰:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
0
0
«دکتر یعقوبی» درباره شایعه استفاده از گوشت الاغ هم گفت: قیمت بالای الاغ به ویژه شیر این حیوان، مانع ذبح و استفاده از گوشت آن در رستوران هاست و از این نظر، هیچ توجیه اقتصادی برای استفاده از آن در رستوران‌ها وجود ندارد.
چه نظر کارشناسی باحالی. مردم از خنده.
شما می تونی یک چرخ تو میادین فروش دام بزنی، بعد نظر بدی. جهت اطلاعتون هر الاغ حدود ۴۰ کیلو گوشت لخم از قرار کیلویی پانزده هزار تومن بهت میده.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه