کد خبر: ۴۹۴۴۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

هزار و دویست رأس بز نژاد مورسیا گرانادا اسپانیایی از طریق هوایی به یزد وارد و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی به سایت قرنطینه منتقل شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، «دکتر علی اکبر حدادزاده» از ورود هزار و دویست رأس بز مورسیا گرانادا تحت نظارت دامپزشکی از مقصد اسپانیا به یزد خبر داد و تصریح کرد: ورود  این دام ها به منظور پرورش و با هدف بهبود ظرفیت تولید شیر در دام سبک، اشتغال زایی و تحقق رونق تولید در استان می باشد.

حدادزاده مزیت بزهای مورسیا نسبت به سایر بزها را تولید شیر زیاد همراه با درصد چربی بالا، چندقلوزایی، مقاوم بودن و سازگار بودن با اقلیم گرم و خشک استان یزد عنوان کرد و افزود: این گونه بز ضمن داشتن زایش غیرفصلی، جزو دام‌های جان سخت و کوچ رو می باشد که می تواند در صورت مدیریت صحیح نژادی باعث تحول در توسعه اشتغال روستایی و اقتصاد مقاومتی در حوزه تولیدات دامی شود.

این مقام مسئول با توجه به نظارت های بهداشتی، اعمال استانداردهای سخت گیرانه بهداشتی واردات دام به کشور توسط کشور اسپانیا، پاک بودن کشور اسپانیا از بسیاری از بیماری های واگیر دام و مشترک بین انسان و دام و سپری شدن دوران قرنطینه در کشور مبدأ؛ ضمن تأکید بر سلامت کامل این دام ها ابراز امیدواری کرد: واردات این دام بتواند بر تحقق فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر رونق تولید در سال جاری جامه عمل بپوشاند.

 گفتنی است این تعداد دام با پیگیری های مستمر چندین ماه گذشته توسط سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل دامپزشکی، اتحادیه دامداران و شرکت الینا تجارت کویر یزد با موفقیت وارد استان شد و قرار است به عنوان ذخیره ژنتیکی از آن بهره برداری شود.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۶
0
0
مهم ترین شرط رشد و شکوفایی و عدم ورشکستگی تولید،
دادن وام به اصطلاح کم بهره! و تبلیغات نیست بلکه نگرفتن بازار فروش از تولیدکنندگان است!

اگر دامدار ببیند که بازار پر سود است از زیر سنگ هم که شده پول جور می کند!

وقتی دائما دامداران در شوک و استرس
سیاست های رانت پرور جهادکشاورزی هستند عملا تولید را به صرفه نمی بینند
و با ورشکستگی دست از ادامه تولید خواهند شست و مجبورند برای باز پرداخت اقساط
وام های کم بهره؟؟! به زندان بروند.

این است که دولت اگر واقعا می خواهد
تولیدات کشاورزی و دامی رشد کند
دست از دخالت در قانون عرضه و تقاضا بردارد و یارانه را فقط برای افزایش قدرت خرید به مصرف کننده نهایی و نه واردکنندگان نهاده های دامی و خوراک دام بدهد
و گرنه تحمیل قیمت های ارزان دستوری
و جلوگیری از صادرات قانونی محصولات کشاورزی و دامی،
تنها نتیجه اش نابودی تولید و تخلیه روستاهاست که می بینیم به شکل افزایشی در حال انجام است!
نظر شما
ادامه